Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ»: Η Κατερίνα σε… κατ’ οίκον περιορισμό!

Η Κατερίνα ενημερώνει τον Αντώνη και τον Αλέξανδρο πως θα αποσύρει την καταγγελία στον Ιατρικό Σύλλογο αν κάνουν μια μονάδα φροντίδας ετοιμοθάνατων ασθενών στην κλινική.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα πουλάει το τζιπ της, κόβει τις σπατάλες και προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη. Ωστόσο, δεν μπορεί να απαλλαγεί από τον πανικό και τη φοβία θανάτου.

Ο Μάριος λέει στην Κέλλυ να βγουν το βράδυ για να γνωρίσει αυτόν που της αρέσει και η Κέλλυ επιστρατεύει τον Βλάσση και τον Θανάση. Το σχέδιο της νέας πτέρυγας εγκρίνεται και η Κατερίνα αποχαιρετά τον Αλέξανδρο. Τώρα πια δεν έχουν λόγο να ξαναβρεθούν.

Η Κατερίνα δεν μπορεί να κατανικήσει τη φοβία θανάτου που την έχει πιάσει. Αποφασίζει να μείνει για πάντα στο σπίτι, να το κάνει ασφαλές και να περάσει τη ζωή της προστατευμένη. Ο Ηρακλής λέει στον Αντώνη πως είναι σίγουρος ότι η Σοφία, η μητέρα της Κατερίνας, τον απατούσε με τον πατέρα της Νατάσας.

Ο Μάριος πολιορκεί τη Νατάσα και ο Δημήτρης βοηθάει τη Ροζαλία να βρει μαγαζί. Μόλις μαθαίνει ότι η Κατερίνα δεν θέλει να ξαναβγεί απ’ το σπίτι αποφασίζει να τη βοηθήσει και πηγαίνει να τη βρει. Την ίδια ιδέα έχει και ο Αλέξανδρος. Η Κατερίνα όμως δεν θέλει να μιλήσει με κανέναν απ’ τους δύο.