Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Άγριες Μέλισσες»: Η Πηνελόπη κάνει μια σημαντική ανακάλυψη

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, θα δούμε πως ο Νικηφόρος έχει μια ανακοίνωση για τον Σέργιο που θα τον κάνει πολύ χαρούμενο. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στα προηγούμενα επεισόδια είχαμε δει πως ο Λάμπρος θα δεχτεί μια απρόσμενη πρόταση απ’ την Αιμιλία, ενώ ο Ζάχος καταφέρνει να κάνει ειρήνη με την Ελένη. Ο Ακύλας βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να χωρίσει ο Μπάμπης με τη Κορίνα που θα τους αναστατώσει όλους.

Όλοι είναι καταρρακωμένοι με την απόρριψη των ενστάσεων. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να βρουν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό ενώ ο Δούκας θέλει να τους αποτρέψει. Ο Ξανθός όμως είναι αποφασισμένος να βρει ποιος βοηθάει τον αδερφό του.

Ο  Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να χωρίσει τον Μπάμπη από την Κορίνα. Ο Μπάμπης αποφασίζει όμως να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους.

Η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό ενώ ο Νικηφόρος έχει μια ανακοίνωση για τον Σέργιο που θα τον κάνει πολύ χαρούμενο. Διαβάστε περισσότερα Spoiler για τις Άγριες Μέλισσες