Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Ο Στέφανος θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να στρέψει τον κόσμο υπέρ της Φωτεινής

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Τα τρία μίλια” θα δούμε πως ο Τίμος και ο Μιχάλης λαμβάνουν ένα νέο εκβιαστικό μήνυμα και ταράζονται πολύ. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως η τροφική δηλητηρίαση του Πέτρου θα έχει όμως και άλλες επιπτώσεις. Η πληροφορία ότι το τελευταίο του γεύμα προήλθε από το μαγαζί της Βασιλικής θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία!

Η Φωτεινή καταφέρνει να μπει στην αποθήκη του Ευθύμη κι εκπλήσσεται με το θέαμα, που αντικρύζει. Η Κάτια λέει στον Στέφανο ότι δεν έκανε καλά που παραχώρησε το σπίτι του στην Φωτεινή, αλλά ο Γεράσιμος επικροτεί την κίνηση του γιου του. Ο Λάμπης μαθαίνει ότι ο Λουκάς εξαφανίστηκε και αναρωτιέται αν και αυτή η εξαφάνιση σχετίζεται με τα υπόλοιπα γεγονότα.

Η Δέσποινα κανονίζει με τον Κυριάκο να φάνε όλοι μαζί, ώστε να του γνωρίσει τη νέα του μαθήτρια, την Κλειώ, προτού ξεκινήσουν και επίσημα τα ιδιαίτερά τους μαθήματα. Παράλληλα, ο Στέφανος θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να στρέψει τον κόσμο υπέρ της
Φωτεινής και να ενθαρρύνει τους ασθενείς της κλινικής να αρχίσουν να πηγαίνουν
και σε αυτή.

Ο Τίμος και ο Μιχάλης λαμβάνουν ένα νέο εκβιαστικό μήνυμα και ταράζονται πολύ. Η Κλειώ λέει στον Πέτρο ότι έχει πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνει να φάνε μαζί, αλλά μετά από λίγο ο Πέτρος τη βλέπει να συναντιέται με τον Κυριάκο… Διαβάστε όλα τα spoiler εδώ

Ετικέτες: