Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σασμός: Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Αργυρώ

Αντιδράσεις θα υπάρξουν με την απόφαση της Νάντιας και του Νικηφόρου να προχωρήσουν σε τεστ DNA στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός. Δείτε στο athina24.gr sneak preview από το επεισόδιο, καθώς και το τρέιλερ.

Σασμός Sneak preview: Επεισόδιο 81 – 17/2/23

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός θα δούμε πως ο Λευτέρης είναι πνιγμένος από τις τύψεις για τη δολοφονία του Πάνου. Ο Ευθύμης Φαρμάκης θα δει τις ζημιές στο οινοποιείο. Ο Τόλης θα πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση, αν θα καταθέσει για τη δολοφονία του Κώστα Μιχελάκη, ενώ ο Αντώνης και ο παπά-Μιχάλης κανονίζουν να μιλήσουν στον Παύλο και στον Δημήτρη προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε αναζωπύρωση της βεντέτας.

Αντιδράσεις θα υπάρξουν και με την απόφαση της Νάντιας και του Νικηφόρου να προχωρήσουν σε τεστ DNA. Η Ντίνα θα ζητήσει από τον Βαγγέλη να συνεργαστεί με την αστυνομία για να εντοπίσουν τον Σταύρο και τον μικρό Πετρή, όμως εκείνος της ζητά να του δώσει χρόνο προκειμένου να πείσει τον Σταύρο να γυρίσει πίσω. Ο Βαγγέλης λέει στην Αργυρώ που κρύβεται ο αδερφός του με τον μικρό Πετρή. Η Αργυρώ ζητά τη βοήθεια του Αστέρη ενώ ο Μαθιός δεν τον αφήνει μόνο του. Στο βουνό όμως, τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ετικέτες: