Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΣΑΣΜΟΣ: Η Θοδώρα θα θελήσει να εκδικηθεί τον Πετρή [βίντεο]

Η Αλίνα Κωτσοβούλου αποκαλύπτει: «Είναι μια πολύ ωραία συγκυρία στον “Σασμό”», λέει η Αλίνα Κωτσοβούλου. Η ηθοποιός που υποδύεται την Άννα Αγγελάκη, στο «Σασμό», την ερωτική δραματική σειρά του Alpha, η οποία σκίζει σε τηλεθέαση, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή, «Super Κατερίνα».

Αναφερόμενη στην τηλεοπτική της κόρη, τη Θοδώρα, και τις σχέσεις της με δύο άντρες, τον Πετρή και τον Γιώργη, υπογράμμισε ότι «τον Γιώργη ξέρουμε ως οικογένεια, αυτόν μας έφερε στο σπίτι. Είμαι παραδοσιακή μητέρα. Αυτόν μου έφερε στο σπίτι, αυτόν δέχομαι». Για όλα τα υπόλοιπα, για την σχέση της με τον Πετρή κι όσα συμβαίνουν… «ακόμη εγώ δεν θα μάθω τίποτα. Είμαι αυτή που θα τα μάθει τελευταία και θα τρέχω».

Πάντως, όπως παραδέχεται, «η Θοδώρα έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τον μη σασμό. Η Θοδώρα καθυστερεί το σιάξιμο. Θα κυριευτεί από διάφορα δαιμόνια και δεν θα ησυχάσει. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της. Δεν θα καταφέρει να τιθασεύσει το απωθημένο και τον έρωτά της για τον Πετρή». Όταν ο Πετρής ερωτευτεί μια άλλη κοπέλα… «θα γίνει μεγάλος χαμός. Η Θοδώρα θα τρελαθεί. Θα δείξει έντονα το αρνητικό της πρόσωπο και θα θελήσει να πάρει εκδίκηση».

Ωστόσο οι εντάσεις δεν θα λείψουν έως τότε. «Μεγάλη ένταση θα δημιουργήσει το οικόπεδο -φιλέτο που ανήκει στον Πετρή και την οικογένεια Βρουλάκη και θέλει να το αγοράσει ο Γιώργης με την Θοδώρα. Όπως μεγάλη ένταση θα δημιουργηθεί , σε μια άλλη σχέση, με την εγκυμοσύνη της Στέλλας , ανάμεσα στο ζευγάρι Αστέρη-Αργυρώς… Είναι πολύ ισχυρό το σενάριο, οι ιστορίες είναι βγαλμένες από τη ζωή» καταλήγει η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00