Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

DOT: Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι αυτό το Σαββατοκύριακο; [τρέιλερ]

Συνεντεύξεις με πρόσωπα που έχουν κάτι ενδιαφέρον να μοιραστούν μαζί μας, συμβουλές που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, συνταγές που είναι απλά απολαυστικές, προτάσεις εξόδου για την εβδομάδα που έρχεται, σχέσεις, ομορφιά, μόδα.

Όλα είναι στο DOT., το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 12.50 με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη.

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για τις απειλές που την είχαν κάνει να κλειστεί στο σπίτι, εξηγεί γιατί περνάει την καλύτερή της φάση δίπλα στον Ίαν Στρατή και σχολιάζει την πληροφορία της Wikipedia που τη θέλει παντρεμένη με τον Νίκο Μουτσινά.

Ακόμα, η Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει το πιο ζουμερό σοκολατένιο κέικ ταψιού και η Ράνια Θρασκιά εξηγεί πώς το “άστο για αύριο” θα γίνει “κάνε το σήμερα”.
Τέλος, ο Γιάννης Νιάρρος, ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, παίζει «Θα σου βάλω κουλούρα» με τον Μίνω και αποδεικνύει ότι είναι και πολύ αστείος τύπος.

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Λέντζας σε μια ανατρεπτική συνέντευξη, μιλά για όλα. Πως αισθάνεται όταν «γκουγκλάρει» τον εαυτό του; Ο Γιώργος μιλά με την ίδια ευκολία για τον Καββαδία και τον Εθνικό Σταρ, εξηγεί γιατί δεν είναι σωστό το timing για το bachelor και γιατί δεν επικοινωνεί τη σχέση του με τη Χριστίνα Στεφανίδη στα social media.

Ακόμη, ο Απόστολος Ρουβάς ετοιμάζει από τη Θεσσαλονίκη γεμιστά κολοκυθάκια με σάλτσα λεμονιού. Η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου μιλάει για το zero waste beauty και δίνει tips για να μην πάει χαμένη ούτε μία σταγόνα καλλυντικού. Ο θίασος της θεατρικής παράστασης «Ξύπνα Βασίλη» παίζει «Συμπλήρωσε τη φράση» και δίνει τις πιο ξεκαρδιστικές απαντήσεις.
Τέλος, η Agenda του dot μας πληροφορεί για όσα μπορούμε να κάνουμε στην πόλη την εβδομάδα που έρχεται.

DOT. με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12.50 στον ΣΚΑΪ.