Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Χρύσα σκέφτεται να πάρει το μωρό και να φύγει στην Αθήνα για σπουδές…

Στο επόμενο επεισόδιο, το 137ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” , θα δούμε πως η Καλλιόπη αποφασίζει να βγει, επιτέλους, ραντεβού με τον Θύμιο…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Μάρμω και ο Τζώρτζης παίρνουν τον Εγκέφαλο μαζί τους στον Πλάτανο, ενώ ο Πετράν και η Αγγέλα προσπαθούν να φτάσουν πρώτοι στο χωριό, για να μην καταλάβει κανείς πως ήταν στην Αθήνα μαζί του.

Η Τούλα και η Μάρμω προσπαθούν να καταλάβουν αν είναι στ’ αλήθεια τρελός ο Εγκέφαλος ή τις δουλεύει ψιλό… γαζί, την ώρα που στο σπίτι του Βαγγέλα, τα ξαδέρφια, δέχονται μια πολύ δυσάρεστη επίσκεψη. Ο Ηλίας με τον Σώτο προσπαθούν να συνεννοηθούν με τους Γερμανούς για την κράτησή τους στο πανδοχείο, ενώ η Βαλέρια, που έχει αναλάβει να βγάλει άκρη με το χάος που έχουν δημιουργήσει ο Σίμος με τον Παναγή και τον Πετράν, στις παραγγελίες της «Πλατανιώτισσας», τους αφήνει όλους άφωνους.

Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη αποφασίζει να βγει, επιτέλους, ραντεβού με τον Θύμιο. Πώς θα αντιδράσουν οι Ανανιάδηδες όταν καταλάβουν πως η Χρύσα σκέφτεται να πάρει το μωρό και να φύγει στην Αθήνα για σπουδές; Τι μυστικό θ’ ανακαλύψει ο Εγκέφαλος, που θα έπρεπε να είχε μείνει κρυμμένο για πάντα; Δείτε περισσότερα spoilers στο athina24.gr.