Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ: Η Φιντάν τσακώνεται με τη Μελέκ στη φυλακή

Στα επόμενα επεισόδια της ΕΛΙΦ, θα δούμε πως η Ματσιντέ ενημερώνει σχετικά τον Κερέμ για τα νέα που κυκλοφορούν για τη Χουμεϊρά και τον Λεβέντ. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως ο Μαχίρ δεν μπόρεσε να επισκεφθεί τη Μελέκ στη φυλακή λόγω τροχαίου ατυχήματος. Πηγαίνει την επόμενη μέρα για να τη δει αλλά οι αστυνομικοί δεν του το επιτρέπουν. Ο Μαχίρ μαθαίνει ότι η Μελέκ είναι άρρωστη…

Η Φιντάν τσακώνεται με τη Μελέκ στη φυλακή. Η Χουμεϊρά πηγαίνει μια βόλτα στο δάσος και καταφεύγει σε μια καλύβα με τον Λεβέντ όταν αρχίζει να βρέχει. Η Ματσιντέ ενημερώνει σχετικά τον Κερέμ για τα νέα που κυκλοφορούν για τη Χουμεϊρά και τον Λεβέντ. Ο Κερέμ σοκάρεται, καλεί τον Λεβέντ και του ζητάει να επιστρέψει τη Χουμέιρα αμέσως στο σπίτι.

Η Ασλί ζητάει συγγνώμη από την Ελίφ επειδή δεν μπορούσε να την πάει να δει τη Μελέκ. Ο Κερέμ προειδοποιεί τον Λεβέντ και τη Χουμέιρα και είναι θυμωμένος μαζί τους. Η Κιγιμέτ λέει στη Ματσιντέ ότι είναι τόσο φοβισμένη και ανήσυχη μετά το ατύχημα και της ζητάει την άδεια για να μένει μαζί της η Ελίφ.

Όταν η Ματσιντέ ρωτάει την Ελίφ αν θέλει να μένει με την Κιγιμέτ εκείνη απαντάει ότι είναι χαρούμενη που μένει με τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά ζητάει από τη Ματσιντέ να μην επανέλθει ξανά σε αυτό το ζήτημα… Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την Ελίφ