Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Εγκέφαλος κάνει τις δικές του ανακοινώσεις, κραδαίνοντας ένα τσεκούρι…

Στο επόμενο επεισόδιο, το 136ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” , θα δούμε πως η Χρύσα ανακοινώνει την απόφαση της τον Τζώρτζη και τον Κανέλλο…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Σύλβια θέλει να χωρίσει με τον Σώτο, που όμως δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα, την ώρα που όλο το χωριό προσπαθεί να… χωνέψει τα νέα για την εγκυμοσύνη της Χρύσας.

Η Μάρμω και ο Τζώρτζης παίρνουν τον Εγκέφαλο μαζί τους στον Πλάτανο, ενώ ο Πετράν και η Αγγέλα προσπαθούν να φτάσουν πρώτοι στο χωριό, για να μην καταλάβει κανείς πως ήταν στην Αθήνα μαζί του. Ο Σώτος αποφασίζει να κάνει καντάδα στη Σύλβια, με την ελπίδα να τα ξαναβρούν, και ζητάει τη βοήθεια του Θοδωρή.

Η Κατερίνα, πάλι, αποφασίζει να τα βάλει με τον τοκογλύφο, την ώρα που ο Παναγής με τον Σίμο δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα με τις δουλειές της ζυθομπυραρίας και αναγκάζονται να ζητήσουν τη βοήθεια της… Βαλέριας. Η Χρύσα παίρνει μια απόφαση, και καλεί τον Τζώρτζη με τον Κανέλλο, για να τους την ανακοινώσει, ενώ ο Εγκέφαλος κάνει τις δικές του ανακοινώσεις, κραδαίνοντας ένα τσεκούρι, και η Μάρμω είναι έτοιμη να πάρει τα βουνά! Δείτε περισσότερα spoilers στο athina24.gr.