Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΣΑΣΜΟΣ [Sneak Preview]: Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA φέρνει εκπλήξεις

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, θα δούμε πως η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του. Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο σπίτι με τον φάκελο των αποτελεσμάτων και ο Μαθιός αγωνιά. Θα αποκαλυφθεί επιτέλους η αλήθεια;

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA από το Νικηφόρο θα φέρει τον Μαθιό και τη Βασιλική προ εκπλήξεως. Η Καλλιόπη θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει την αλήθεια από τον Παπά-Μιχάλη. Θα τα καταφέρει; Η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου, προκαλώντας την οργή του.

Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται επικίνδυνα κοντά, και μοιράζονται μια νύχτα πάθους. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης ανακαλύπτει κάτι για τον Γεράσιμο, και ετοιμάζεται να το ανακοινώσει στον Αντώνη. Ο Παπαφράγκος κάνει μία απρόσμενη πρόταση στον Μανόλη, την ίδια στιγμή που η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου.

Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη, γεγονός που θα δρομολογήσει εξελίξεις… Δείτε περισσότερες εξελίξεις για τον Σασμό.

Δείτε το sneak preview εδώ (1):

Δείτε το sneak preview εδώ (2):