Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Νικηφόρος αναγκάζεται να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στη Ρένα

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, θα δούμε πως o Ξανθός δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία του με το Νικηφόρο και κρατάει αποστάσεις από τον Ακύλα. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στα προηγούμενα επεισόδια είχαμε δει πως οι απαλλοτριώσεις εγκρίνονται και οι Σεβαστοί προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση. Όλο το χωριό στήνεται απέναντι στον Ακύλα για να τον εμποδίσει. Ένας απροσδόκητος σύμμαχος θα εμφανιστεί για να στηρίξει με λάθος τρόπο την προσπάθεια τους.

Ο Ακύλας έξαλλος αναγκάζεται να υποχωρήσει με την υπόσχεση να επιστρέψει προετοιμασμένος. Ο Ξανθός δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία του με το Νικηφόρο και κρατάει αποστάσεις από τον Ακύλα. Όλοι προσπαθούν να πείσουν τον Ζάχο πως έχει κάνει λάθος στο θέμα του Πέτρου.

Ο Νικηφόρος αναγκάζεται να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στη Ρένα. Ο Δούκας προετοιμάζεται για την ήττα την ίδια στιγμή που μαθαίνει πως οι γιοι του ετοιμάζονται να συνεργαστούν με τον εχθρό. Διαβάστε περισσότερα Spoiler για τις Άγριες Μέλισσες