Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΣΑΣΜΟΣ επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία!

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, θα δούμε πως ένας κίνδυνος θα οδηγήσει τον Μαθιό να πάρει μία σημαντική απόφαση, που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Βασιλική και τον Νικηφόρο… Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

Ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία! Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό. Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο. Θα φύγουν όμως ή θα ζητήσουν εκδίκηση; Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη κρέμεται από μια κλώστη. Η Καλλιόπη απογοητευμένη από τη στάση του Αστέρη, αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Σεμίνα που την αναστατώνει. Θα καταφέρει η Σεμίνα να της αποκαλύψει όσα θέλει; Την ίδια ώρα, ένας κίνδυνος θα οδηγήσει τον Μαθιό να πάρει μία σημαντική απόφαση, που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Βασιλική και τον Νικηφόρο… Δείτε περισσότερες εξελίξεις για τον Σασμό.