Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ: Όλοι είναι λυπημένοι και αναστατωμένοι από την παγίδα, που έχουν στήσει στον Κερέμ

Στα επόμενα επεισόδια της ΕΛΙΦ, θα δούμε πως η Μπιρτσέ, ο Ακίν και η Φιλίζ, είναι σίγουροι ότι ο Kερέμ δεν είναι ένοχος. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως η Ζουλιντέ δεν καταφέρνει να τον πείσει να την ακολουθήσει στο σπίτι τους. Η Ασλί καταφέρνει να δει για ένα λεπτό τον Κερέμ και να του δώσει με τα λόγια της κουράγιο…

Όλοι είναι λυπημένοι και αναστατωμένοι από την παγίδα, που έχουν στήσει στον Κερέμ. Η Ματσιντέ είναι απαρηγόρητη και η Χουμεϊρά προσπαθεί να τη στηρίξει ψυχολογικά. Η Κιγιμέτ είναι ευχαριστημένη με την άσχημη κατάσταση, που έχει δημιουργήσει.

Ο Μαχίρ πάλι δεν αισθάνεται τόσο άνετα, όπως η μητέρα του, καθώς πιστεύει πως αυτή τη φορά το παράκαναν. Η σωτηρία του Κερέμ εξαρτάται από την εύρεση αθωωτικών στοιχείων. Μέχρι να γίνει αυτό όμως, δεν υπάρχει τρόπος να βγει από τη φυλακή.

Η Μπιρτσέ, ο Ακίν και η Φιλίζ, είναι σίγουροι ότι ο Kερέμ δεν είναι ένοχος. Η Φιλίζ λέει ότι υποψιάζεται τη Ράνα αλλά ο Ακίν θυμάται τη συζήτηση, που είχε με τον Μαχίρ. Ωστόσο, δεν λέει τίποτα για αυτό… Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την Ελίφ