Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ: Η Κιγιμέτ πάντα βρίσκει τρόπο να βασανίζει τη Μελέκ

Στα επόμενα επεισόδια της ΕΛΙΦ, θα δούμε πως η Χουμεϊρά πιέζει τον Κερέμ και αναγκάζεται να ομολογήσει ότι έπρεπε να εμποδίσει την Ασλί από το να παραιτηθεί γιατί την αγαπάει. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο είδαμε πως η Μελέκ έχει προβλήματα στη φυλακή, όπως πάντα. Ωστόσο, δεν αντέχει άλλο την άδικη συμπεριφορά της Φιντάν και επαναστατεί εναντίον της. Από την άλλη πλευρά, η Ελίφ είναι άρρωστη στην έπαυλη. Επιπλέον, υποφέρει από τα άσχημα λόγια της Κιγιμέτ και δυστυχώς πρέπει να αντέξει.

Ο Κερέμ συνεχίζει να σκέφτεται τη σχέση του Μαχίρ και της Ασλί. Αλλά όταν η Ασλί δηλώνει ότι θέλει να παραιτηθεί ο Κερέμ της λέει κάτι που τη σοκάρει. Αν φύγει από την εταιρία πριν τη λήξη του συμβολαίου της θα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση! Τώρα, η Ασλί νιώθει αβοήθητη και παγιδευμένη. Πιστεύει ότι αυτή η απόφαση του Κερέμ έχει να κάνει μόνο με την επαγγελματική φιλοδοξία του.

Αλλά η Μπιρτσέ προσπαθεί να της δείξει ότι τα κίνητρα του έχουν να κάνουν μόνο με την αγάπη του. Από την άλλη πλευρά, η Χουμεϊρά πιέζει τον Κερέμ και αναγκάζεται να ομολογήσει ότι έπρεπε να εμποδίσει την Ασλί από το να παραιτηθεί γιατί την αγαπάει.

Η Μελέκ συνεχίζει να αντιστέκεται στις κακές προθέσεις της Φιντάν. Η Φιντάν φοβάται ότι έρχεται το τέλος της «δικτατορίας» της. Η επίσκεψη της Κιγιμέτ όμως αλλάζει τη διάθεσή της καθώς, όπως πάντα, έχει ιδέες για να βασανίσει τη Μελέκ… Δείτε Online τα επεισόδια.