Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ: Η Κιγιμέτ θυμώνει με τον Μαχίρ

Στα επόμενα επεισόδια της ΕΛΙΦ, θα δούμε πως η Γκαρίς είναι η νέα κρατούμενη του θαλάμου και σώζει τη ζωή της Μελέκ από τη Φιντάν, που προσπαθεί να τη σκοτώσει. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως η Λεμάν έχει μια καλεσμένη και η Ζουλιντέ πρέπει να κάνει κάποιες ετοιμασίες. Η κατάσταση τη στενοχωρεί αλλά όταν η καλεσμένη έρχεται, η Λεμάν την ξαφνιάζει καθώς αρχίζει να την επαινεί για όσα ετοίμασε…

Η Φιντάν και η Τσιτσέκ τσακώνονται επειδή η Τσιτσέκ έδωσε φαγητό στη Μελέκ. Η Φιντάν χτυπάει την Τσιτσέκ πολύ άσχημα. Ο φρουρός επεμβαίνει και ρωτάει ποια ξεκίνησε τον καυγά. Η Μελέκ λέει πως η Φιντάν ευθύνεται αλλά όλες οι υπόλοιπες κρατούμενες λένε το αντίθετο.  Μετά από αυτό το περιστατικό η Φιντάν είναι πολύ θυμωμένη με τη Μελέκ και την απειλεί. Η Τσιτσέκ μεταφέρεται στο αναρρωτήριο αλλά δεν λέει την αλήθεια, πως η Φιντάν ήταν αυτή που τη χτύπησε.

Η Γκαρίς είναι η νέα κρατούμενη του θαλάμου και σώζει τη ζωή της Μελέκ από τη Φιντάν, που προσπαθεί να τη σκοτώσει. Η δικηγόρος Φικρέτ Οβαλί δέχεται τελικά να αναλάβει την υπόθεση της Μελέκ και ο Μαχίρ είναι πολύ χαρούμενος αν και ανησυχεί για την αντίδραση της μητέρας του.

Ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά είναι μπερδεμένοι με την υπόθεση της Μελέκ. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η Μελέκ έκρυψε από όλους ότι η Ελίφ είναι κόρη της. Αποφασίζουν να ψάξουν και να μάθουν την αλήθεια.  Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά είναι αποφασισμένοι να τιμωρήσουν τη Μελέκ για τα ψέματα και την απάτη της.

Τα αδέλφια ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως η Μελέκ προσέλαβε μία από τις καλύτερες δικηγόρους της χώρας για να την υπερασπιστεί. Η Κιγιμέτ ενημερώνεται και εκείνη για αυτή την τελευταία εξέλιξη και θυμώνει με τον Μαχίρ. Ο Μαχίρ από την άλλη θέλει να σώσει τη Μελέκ χωρίς να κινδυνέψει η μητέρα του… Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την Ελίφ