Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Αγγέλα προσπαθεί να βοηθήσει τον Λουκουμάκη να ξεμπλέξει από τον τοκογλύφο

Στο επόμενο επεισόδιο, το 119ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Πέμπτη 23/2, θα δούμε πως η Κατερίνα είναι αποφασισμένη να αναλάβει δράση μαζί με τον Παναγή….

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Παναγής και ο Κανέλλος ανακαλύπτουν πως ο Εγκέφαλος το έσκασε και πανικοβάλλονται, αφού φοβούνται τόσο την αντίδραση της Μάρμως, όσο και την επόμενη κίνηση του Εγκεφάλου.

Οι Πλατανιώτες συνεχίζουν το παιχνίδι τους εναντίον του Εγκεφάλου και είναι αποφασισμένοι να τον τρελάνουν για τα καλά. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα είναι αποφασισμένη να αναλάβει δράση μαζί με τον Παναγή, για να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της, και ο Θοδωρής με τον Τζώρτζη γίνονται έξαλλοι που τους αφήνει, για ακόμα μία φορά, στην απέξω. Η Αγγέλα προσπαθεί να βοηθήσει τον Λουκουμάκη να ξεμπλέξει από τον τοκογλύφο, την ώρα που ο Τζώρτζης, κόντρα σε όλους και σε όλα, βοηθάει τον Βάρσο να δραπετεύσει και να φύγει από το χωριό, με την ελπίδα να βρει τον… καλό του εαυτό.

Κι ενώ ο Θύμιος προτείνει στην Καλλιόπη να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και την κάνει έξαλλη, η Αγγέλα, δεν χάνει ευκαιρία, και πιέζει τη Σύλβια να υπογράψει, για να της μεταβιβάσει το ποσοστό της στο πανδοχείο, όπως ζήτησε το πνεύμα της κοντέσας. Θα καταφέρει ο Εγκέφαλος να γλιτώσει από τους Πλατανιώτες ή θα βρει τους βλάχους μπροστά του, για ακόμα μία φορά; Δείτε περισσότερα spoilers στο athina24.gr.