Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Άπιστος: Ο Βολκάν αναγκάζεται να ξανασκεφτεί την απόφασή του για διαζύγιο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος, που θα προβληθούν την Τετάρτη 17/8, θα δούμε πως η Ασιγιά είναι ενθουσιασμένη για τη νέα αρχή που σκοπεύει να κάνει στη ζωή της, όμως μια ακόμα έκπληξη θα εμφανιστεί μπροστά της και θα αλλάξει και πάλι τα δεδομένα.

Εξαιτίας της κατάστασης της Ντερίν, ο Βολκάν βρίσκεται σε μια δίνη από αμφιβολίες και διλήμματα κι έτσι αναγκάζεται να ξανασκεφτεί την απόφασή του για διαζύγιο. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά ανακαλύπτει κάποιες αλήθειες που θα αλλάξουν πολλά μέσα της.

Άπιστος: Η Γκιονούλ λαμβάνει μια είδηση που θα τη συνταράξει

Η Ασιγιά είναι αποφασισμένη να χαλάσει το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της, όσο κι αν αυτό απαιτεί να συγκρουστεί ξανά με την Ντερίν και την οικογένειά της. Θα καταφέρει αυτή τη φορά ο Βολκάν να εξηγήσει την αλήθεια στην Ασιγιά ή μήπως η αντιπαράθεση μεταξύ τους θα είναι η αρχή του τέλους;

Άπιστος: Ο Βολκάν αναγκάζεται να πάρει μία μεγάλη απόφαση

Η Ασιγιά είναι ενθουσιασμένη για τη νέα αρχή που σκοπεύει να κάνει στη ζωή της, όμως μια ακόμα έκπληξη θα εμφανιστεί μπροστά της και θα αλλάξει και πάλι τα δεδομένα. Ένα κεφάλαιο από το παρελθόν της, που ποτέ δεν είχε κλείσει, ανοίγει ξανά και μαζί του ανοίγουν παλιές πληγές.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως τώρα που βρέθηκαν η Ασιγιά και η Ντερίν, ο Βολκάν έρχεται αντιμέτωπος με ένα νέο πρόβλημα. Εν τω μεταξύ, η Ντερίν έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή το επόμενο σχέδιό της. Παρ’ όλο που δεν πάνε όλα όπως τα είχε υπολογίσει, δεν έχει ακόμα καμία πρόθεση να παραιτηθεί από τον γάμο της. Δείτε περισσότερα.

Ετικέτες: