Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

“Το Αύριο Μας Ανήκει”: Ο Λευτέρης και η Στέλλα δεν έχουν επαρκή στοιχεία για να συλλάβουν τον Μίλτο

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Το Αύριο Μας Ανήκει” θα δούμε πως ο Νικηφόρος περιμένει πότε θα τον ξανακαλέσουν να καταθέσει και ο Λιάκος εξηγεί στον Ορέστη ότι ίσως έχει βρει ποιοι θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως η Φανή και ο Νικηφόρος καταθέτουν όλα τα στοιχεία που έχουν εναντίον του Μίλτου, ο οποίος ανακρίνεται απ’ τον Λευτέρη. Η κατάσταση του Μένιου σταθεροποιείται και η Αλεξάνδρα ενημερώνει την Κορίνα ότι μπορεί επιτέλους να τον πάρει στο σπίτι.

Ο Πασχάλης εξηγεί στην Τατιάνα ότι είναι έτοιμος να παραδοθεί και θέλει να διαπραγματευτεί τους όρους της παράδοσής του, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον αντιμετωπίσει με ψυχραιμία. Η Φανή και ο Νικηφόρος καταθέτουν όλα τα στοιχεία που έχουν εναντίον του Μίλτου, ο οποίος ανακρίνεται απ’ τον Λευτέρη.Η κατάσταση του Μένιου σταθεροποιείται και η Αλεξάνδρα ενημερώνει την Κορίνα ότι μπορεί επιτέλους να τον πάρει στο σπίτι.

Ο Λευτέρης και η Στέλλα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν έχουν επαρκή στοιχεία για να συλλάβουν τον Μίλτο, ενώ τα νέα για την πραγματική του ταυτότητα δεν αργούν να φτάσουν στα αφτιά της Κορίνας. Το ίδιο έκπληκτος δείχνει και ο Μένιος που επιμένει ότι αγνοούσε το γεγονός. Ο Νικηφόρος περιμένει πότε θα τον ξανακαλέσουν να καταθέσει και ο Λιάκος εξηγεί στον Ορέστη ότι ίσως έχει βρει ποιοι θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Διαβάστε όλα τα spoiler για τη σειρά.