Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Αναπάντεχες γνωριμίες πυροδοτούν τα όνειρα της οικογένειας Αντωνοπούλου

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» θα δούμε πως ο Άγγελος θέλει να πετάξει και ξεκινάει να κατασκευάζει τα φτερά του, ενώ η Ελπίδα ανακοινώνει στον Άλκη ότι την προσέλαβαν σε μια ταινία. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως η Ελπίδα εγκαταλείπει το πατρικό της, για να ζήσει τον έρωτά της με τον Άλκη και παράλληλα αρχίζει να ψάχνει δουλειά. Ο Άγγελος και ο Μπάμπης αποφασίζουν να παρακολουθήσουν την Άννα με απρόβλεπτες συνέπειες…

Ο νόμος περί μοιχείας φέρνει σε αδιέξοδο τον κυρ Γιάννη και την Τούλα, οι οποίοι αποφασίζουν πως η αγάπη τους είναι πάνω από τους νόμους, όμως ο Μάκης δεν έχει την ίδια άποψη… Η Λάουρα εξομολογείται την αγάπη της για τον Δημήτρη στον παπα-Θόδωρα, ο οποίος μάταια προσπαθεί να επιβάλει την Έκτη Εντολή στο ποίμνιό του, αφού όλοι δείχνουν να έχουν παρασυρθεί στην παραζάλη του έρωτα.

Η Μαίρη κάνει μια σπουδαία γνωριμία και αναζωπυρώνονται τα όνειρά της για υψηλή μόδα και λαμπερές πασαρέλες. Ο Άγγελος θέλει να πετάξει και ξεκινάει να κατασκευάζει τα φτερά του, ενώ η Ελπίδα ανακοινώνει στον Άλκη ότι την προσέλαβαν σε μια ταινία.

Μεγάλες προσδοκίες, καινούργιες συναρπαστικές εμπειρίες και νέοι δρόμοι ανοίγονται για την οικογένεια των Αντωνόπουλων στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Τρίτη 12 και την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021, στις 23:00.