Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

NCIS – 9ος κύκλος – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Ο 9ος κύκλος του «NCIS» στο OPEN – Δευτέρα – Παρασκευή στις 23:00

Η ΟΜΑΔΑ

Ο Ειδικός Πράκτορας Τζέθρο Γκιμπς – λιγομίλητος, πολυμήχανος και πάντα αποτελεσματικός – ηγείται της πιο ελίτ ομάδας ερευνών NCIS, μιας ομάδας όπου το κάθε μέλος είναι ένα αναντικατάστατο κομμάτι στη διαλεύκανση των πιο σκοτεινών υποθέσεων.

Η ομάδα του Γκιμπς αποτελείται από τον Ειδικό Πράκτορα Άντονι Ντινότζο, έναν πρώην ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών με χαρακτηριστικό ένστικτο και χιούμορ, την ευφυή αλλά και ιδιόρρυθμη εγκληματολόγο Άμπι Σκιούτο, τον Ειδικό Πράκτορα Τίμοθι Μακγκί μεγαλοφυία στα κομπιούτερς και το διαδίκτυο, τη ριψοκίνδυνη Ζίνα Ντείβιντ πρώην πράκτορα της Μοσάντ και τον Ντόναλντ Μάλαρντ έναν ιατρικό σύμβουλο που τα ξέρει όλα γιατί τα έχει δει όλα.

Ο 9ος ΚΥΚΛΟΣ

Στον 9ο κύκλο, η ομάδα θα βουτήξει σε επικίνδυνα νερά. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με παραβιάσεις σε στρατιωτικά απόρρητα και πρωτόκολλα ασφαλείας, με μια μυστική ομάδα σούπερ-ηρώων, με αποτρόπαια εγκλήματα και συμβόλαια θανάτου, με διεθνή κυκλώματα απαγωγών και με αμέτρητους προσωπικούς κινδύνους που ξεπερνούν τα όρια της αντοχής.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια του 9ου κύκλου

Επεισόδιο 14

Πάνω σε μια αναμέτρηση σε ένα εστιατόριο, ο χρόνος σταματά για τον Γκίμπς και η ζωή του περνά μπροστά από τα μάτια του. Ο Γκιμπς με τη βοήθεια του Μάικ κάνει έναν απολογισμό των αποφάσεων και των επιλογών του.

Επεισόδιο 15

Η ομάδα ερευνά τον θάνατο ενός αξιωματικού του Ναυτικού και σύντομα ανακαλύπτει μια κοινότητα υπερ ηρώων ενώ ο ΝτιΝόζο παθαίνει σοκ όταν επιστρέφει η πρώην αρραβωνιαστικιά του.

Επεισόδιο 16

Ένας έφεδρος του Ναυτικού βρίσκεται νεκρός και η ομάδα προσπαθεί να καταλάβει αν αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε.

Επεισόδιο 17

Η ομάδα ερευνά τον θάνατο ενός Αρχικελευστή αλλά βρίσκει εμπόδια στη μορφή μιας ροζ κασέτας και πρακτόρων της DIA.

Επεισόδιο 18

Η ομάδα πρέπει να συνεργαστεί με την Δρ. Σαμάνθα Ράιαν για να βρουν έναν πληροφοριοδότη την ώρα που η υπηρεσία έχει ένα ρήγμα στην ασφάλεια τους.

Ετικέτες: