Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Φτερωτός θεός: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Φτερωτός θεός θα δούμε πως η Σανέμ θα συνηδητοποιήσει ότι από τότε που επέστρεψε ο Τζαν, κατάφερε να χαμογελάσει ξανά έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο.

Πώς θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της αν τον χάσει και πάλι; Εν τω μεταξύ, ο Τζαν ανοίγει τα χαρτιά του στον Γιήτ και τον αναγκάζει να ομολογήσει ότι αυτός έκαψε το ημερολόγιο της Σανέμ. Όμως μια παρέμβαση της τελευταίας στιγμής από την κυρία Χιουμά ανατρέπει τα πάντα. Ο Τζαν θα πρέπει να βρει άλλο τρόπο να αποδείξει την αλήθεια. Και η Σανέμ θα πρέπει να αποφασίσει με ποιον θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της: με τον Γιήτ ή τον Τζαν;

Ο Γιήτ είναι σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας την απάντηση της Σανέμ στην πρότασή του, και η κυρία Χιουμά αγωνιά κι αυτή μήπως ο Τζαν μάθει για τη συμμετοχή της στην όλη υπόθεση. Εν τω μεταξύ, ο Τζαν βάζει σε εφαρμογή ένα άλλο σχέδιο για να ξεσκεπάσει τον Γιήτ. Η Σανέμ πηγαίνει στην παλιά της γειτονιά για να ζητήσει τη συμβουλή της αδελφής της για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Ούτε εκεί όμως δεν μπορεί να ξεφύγει από τις αναμνήσεις της και από τον Τζαν.

Με αφορμή τη δουλειά, ο Τζέι Τζέι, η Ντερέν και οι υπόλοιποι αναγκάζουν τον Τζαν να συνεργαστεί ξανά με τη Σανέμ. Η χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους είναι ολοφάνερη σε όλους, και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν για ποιο λόγο αυτοί οι δυο ξεροκέφαλοι ερωτευμένοι δεν μπορούν να παραδεχθούν ότι θέλουν να είναι μαζί για πάντα. Εν τω μεταξύ, ο Εμρέ προτείνει στη Λεϊλά να κάνουν το επόμενο βήμα και να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια.

Ο Γιήτ αποφασίζει να κάνει ό,τι  περνάει από το χέρι του για να κάνει δική του τη Σανέμ, πριν τον προλάβει ο Τζαν. Ο Εμρέ και η Λεϊλά ανακοινώνουν στην κυρία Μεβκιμπέ και στον κύριο Νιχάτ ότι σκοπεύουν να βρουν δικό τους σπίτι. Ο κύριος Αζίζ και η Μιχριμπάν θα επιστρατεύσουν ένα ακόμα αξιαγάπητο «τέχνασμα» για να φέρουν κοντά τον Τζαν και τη Σανέμ: αναθέτουν στη Σανέμ να φυλάξει για ένα βράδυ το μωρό μιας φίλης. Ελπίζουν ότι αν πάει και ο Τζαν να βοηθήσει με τη φροντίδα του μωρού, ίσως συνειδητοποιήσουν και οι δυο πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τον εγωισμό, όπως η αγάπη και η οικογένεια.

Η κυρία Χιουμά συναντιέται με τον Εμρέ και προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες για τον αδελφό του. Θέλει οπωσδήποτε να μάθει τι γίνεται με τον Τζαν και τη Σανέμ, και αν ο Τζαν έχει καταλάβει πως εκείνη καθοδηγεί τον Γιήτ. Εν τω μεταξύ, ο Γιήτ πιέζει τη Σανέμ να του δώσει γρήγορα μια απάντηση στην πρόταση που της έκανε. Όμως εκείνη σκέφτεται ακόμα και πάντα τον Τζαν. Μόλις μαθαίνει πως ο Τζαν είναι έτοιμος να φύγει ξανά, τρέχει να τον σταματήσει.