Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΉΛΙΟΣ: Η Βίβιαν παρακολουθεί τον Στέφανο και βρίσκεται μπροστά σε μια σοκαριστική αποκάλυψη

Στα επόμενα επεισόδια του Ήλιου θα δούμε πως η Αθηνά, με τη βοήθεια της Αλίκης, καταφέρνει να το σκάσει απ’ το ψυχιατρείο και να αιφνιδιάσει τον Στέφανο. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Λήδα, ενώ ο Αχιλλέας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού της Αθηνάς.

Η επίθεση εναντίον του Αντρέα αναστατώνει την Λήδα, αλλά και τον Νικήτα που φοβάται για την ασφάλειά της. Ο Αντρέας της ζητάει να φυλάγεται, αλλά η Λήδα προτιμάει να προκαλέσει τον άγνωστο δολοφόνο προκειμένου να βοηθήσει τον Χρήστο να τον συλλάβει.

Η Αθηνά προσποιείται ότι ακολουθεί την αγωγή του Αχιλλέα προκειμένου να ελέγχει όσο μπορεί την κατάσταση. Ο Στέφανος βάζει μπροστά το σχέδιό του, ώστε να εξοντώσει τον Αχιλλέα και να ανοίξει το δρόμο για την κηδεμονία του γιου του.

Η Βίβιαν, ενοχλημένη με την απόμακρη συμπεριφορά του Στέφανου, τον παρακολουθεί και βρίσκεται μπροστά σε μια σοκαριστική αποκάλυψη. Η Αθηνά, με τη βοήθεια της Αλίκης, καταφέρνει να το σκάσει απ’ το ψυχιατρείο και να αιφνιδιάσει τον Στέφανο… Δείτε περισσότερα Spoiler