Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Ντέπυ εξοργίζει τον Άγη, με αυτό που του προτείνει

Στο 102ο επεισόδιο της σειράς “Ο Παράδεισος των κυρίων”, που θα προβληθεί τη Τρίτη 21 Μαρτίου, θα δούμε πως τα νέα της Όλγας ταράζουν έντονα τη Σύρμω και μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μεμά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Πασχάλης επιστρέφει με τον Βύρωνα στο μαγαζί του και όλοι τον καλοδέχονται μετά την περιπέτεια που πέρασε. Η έννοια της Μιράντας παραμένει η Ματούλα, καθώς οι ώρες που περνάνε, αυξάνουν την ανησυχία της.

Ο Αποστόλης προσπαθεί να πείσει τη σπιτονοικοκυρά του Πασχάλη να του πουλήσει το σπίτι και το ζαχαροπλαστείο. Τα νέα της Όλγας ταράζουν έντονα τη Σύρμω και μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μεμά. Η Ειρήνη ανακαλύπτει κάτι που την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και η Ντέπυ αποκτά έναν καινούργιο θαυμαστή. Τι είναι αυτό που θα προτείνει η Ντέπυ στον Άγη και θα τον βγάλει από τα ρούχα του; Γιατί θα έρθουν σε σύγκρουση η Ειρήνη με τον Ντίνο και ποιος είναι ο λόγος που η Βικτώρια θα φτάσει ένα βήμα πριν από την ολοκληρωτική καταστροφή;Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.