Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

911: Συναρπάζουν οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

«9-1-1»: Μία συναρπαστική σειρά γεμάτη δράση και ένταση από τον ΣΚΑΙ σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση καθημερινά στις 00.00

Το «9-1-1» παρακολουθεί το υπεράνθρωπο έργο των ανθρώπων που καλούμε στις πιο τρομακτικές, τραγικές και σοκαριστικές στιγμές της ζωής μας: των πυροσβεστών, των αστυνομικών, των πρώτων ανταποκριτών κάθε είδους. Αυτών που έχουν καθήκον να μας σώσουν από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η σειρά είναι δημιουργία του διδύμου των επιτυχιών Ράιαν Μέρφι και Μπράντλεϊ Μπιούκερ, που μας έχει χαρίσει κάποιες από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων δεκαετιών, όπως το Glee, το American Horror Story, το Nip/Tuck και το American Crime Story.

Πρωταγωνιστούν: Άντζελα Μπάσετ (Αθηνά Γκραντ), Πίτερ Κράουζε (Μπόμπι Νας), Όλιβερ Σταρκ (Έβαν Μπάκλεϊ), Αίσα Χιντς (Ενριέτα Γουίλσον), Κένεθ Τσόι (Χάουι Χαν), Κόνι Μπρίτον (Άμπι Κλαρκ), κ.ά.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 14 – 2ος Κύκλος – Broken – 24/8

Το σύστημα έκτακτης ανάγκης του Λος Άντζελες σταματά να δουλεύει λόγω μιας γενικής διακοπής ρεύματος. Έτσι, το τηλεφωνικό κέντρο άμεσης δράσης αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει πιο «παραδοσιακούς» τρόπους για να απαντήσει σε κλήσεις ανάγκης.

Επεισόδιο 15 – 2ος Κύκλος – Ocean’s 9-1-1 – 25/8

Σ’ αυτό το επεισόδιο, ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι προς τιμήν ενός ισχυρού τραπεζίτη παίρνει εντελώς απροσδόκητη τροπή. Ως αποτέλεσμα, οι διασώστες γίνονται ξαφνικά κατηγορούμενοι, καθώς κάποιοι τους θεωρούν δράστες μιας πολύ ριψοκίνδυνης ληστείας.

Επεισόδιο 16 – 2ος Κύκλος – Bobby Begins Again – 26/8

Σ’ αυτό το επεισόδιο, θα μάθουμε επιτέλους λεπτομέρειες από το τραγικό παρελθόν του Μπόμπι. Θα δούμε την οικογενειακή τραγωδία στη Μινεσότα που τον έκανε να  μετακομίσει στο Λος Άντζελες για μια νέα αρχή. Τις πρώτες του μέρες στο νέο του περιβάλλον, αλλά και τους «δαίμονες» που αναγκάστηκε να νικήσει, προκειμένου να προχωρήσει στη ζωή του.

Επεισόδιο 17 – 2ος Κύκλος – Careful What You Wish For – 27/8

Οι διασώστες έχουν να αντιμετωπίσουν μια τραγωδία σε ένα εργοστάσιο σοκολάτας, αλλά και μια έκρηξη βόμβας που ήταν τοποθετημένη σε δέμα. Ταυτόχρονα, ένα τραγικό περιστατικό χτυπά τον ίδιο τον Πυροσβεστικό Σταθμό 118.

Επεισόδιο 18 – 2ος Κύκλος – This Life We Choose – 28/8

Η Πυροσβεστική καλείται να βοηθήσει επειγόντως έναν οδηγό-κασκαντέρ που αντιμετωπίζει μία επικίνδυνη κατάσταση. Εν τω μεταξύ, ολόκληρη η πόλη μπαίνει σε κατάσταση συναγερμού, μετά την έκρηξη δύο επιστολών παγιδευμένων με εκρηκτικά.