Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΣΑΣΜΟΣ [Sneak Preview]: Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο σπίτι με την απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, θα δούμε πως η γιαγιά είναι καταβεβλημένη από τον χαμό της Μανταρίνας και η Μαρίνα νιώθει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως το μεγαλύτερο μυστικό το κρατά φυλαγμένο ο Πετρής, που επιστρέφει με τον δικό του τρόπο, για να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα… Ένας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων.

Ο Νικηφόρος έχει στα χέρια του την απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του. Θα τολμήσει όμως να την αντιμετωπίσει; Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου. Στις ενισχύσεις που φτάνουν θα τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Ο Μύρωνας επιστρέφει.

Η γιαγιά είναι καταβεβλημένη από τον χαμό της Μανταρίνας και η Μαρίνα νιώθει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της. Πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ; Οι απειλές στον Σταύρο και την οικογένεια του, από τους τοκογλύφους, θα τους οδηγήσουν σε μία απρόσμενη απόφαση.

Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του. Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο σπίτι με τον φάκελο των αποτελεσμάτων και ο Μαθιός αγωνιά. Θα αποκαλυφθεί επιτέλους η αλήθεια; Δείτε περισσότερες εξελίξεις για τον Σασμό.

Δείτε το sneak preview εδώ (1):

Δείτε το sneak preview εδώ (2):

Δείτε το sneak preview εδώ (3):