Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα «διαφημίζει» τον νέο έρωτά της με τον Πετράν

Στο επόμενο επεισόδιο, το 75ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Παρασκευή 16/12, θα δούμε πως η Μάρμω πάλι, ετοιμάζεται να αναλάβει δράση, και να μην αφήσει τον γάμο του Παναγή και της εγγόνας του Βαγγέλα να διαλυθεί.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως σαν βόμβα σκάει στο χωριό η είδηση πως η Κατερίνα ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με το νέο της «αμόρε». Ο Παναγής, πικραμένος και διαλυμένος, της επιστρέφει το κλειδί του σπιτιού, ενώ ο Πετράν δηλώνει πανευτυχής, αν και η συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι του εξελίσσεται σε πολύ δύσκολο γρίφο.

Ο Θοδωρής έρχεται στον Πλάτανο με σκοπό να τα ξαναβρεί στην Κατερίνα και τον Παναγή, αλλά η ξαδέρφη του τον φέρνει προ τετελεσμένου και του «διαφημίζει» τον νέο έρωτά της με τον Πετράν. Προ τετελεσμένου τους φέρνει όλους και ο Ζάχος όμως, που είναι αποφασισμένος να πουλήσει το πανδοχείο σε όποιον δίνει τα περισσότερα και η Βαλέρια αναγκάζεται να βάλει ένα ακόμα ύπουλο σχέδιο σε εφαρμογή.

Ο Χαραλάμπης πείθει την Καλλιόπη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να επιστρέψει στο σπίτι, ενώ ο Παναγής πείθει τον εαυτό του ότι έχει τελειώσει οριστικά με τις «ευκαιρίες» και ετοιμάζεται για διαζύγιο. Η Μάρμω πάλι, ετοιμάζεται να αναλάβει δράση, και να μην αφήσει τον γάμο του Παναγή και της εγγόνας του Βαγγέλα να διαλυθεί. Θα τα καταφέρει να τους τα ξαναβρεί πριν μπούνε οι υπογραφές;Δείτε περισσότερα spoilers στο athina24.gr.