Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΉΛΙΟΣ: Ο Στέφανος είναι πολυ κοντα στο στόχο του να κλέψει το παιδί

Στα επόμενα επεισόδια του Ήλιου θα δούμε πως η Ελένη βρίσκεται σε δίλημμα, αφού ο Αντρέας θεωρείται ύποπτος από την Αστυνομία. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως η Ελπίδα αποχαιρετά τον Ιάσωνα που φεύγει μόνιμα στην Αγγλία. Η Νέλλη μπαίνει στο σπίτι και βρίσκει τον Σπύρο αναίσθητο. Ο Αχιλλέας ανησυχεί για την ψυχική υγεία της Αθηνάς και υπογράφει ως γιατρός τη συγκατάθεση του να νοσηλευτεί η Αθηνά σε ψυχιατρική κλινική.

Η Λήδα κατηγορεί την Άρτεμη για απειλή και επίθεση εναντίον της και καταφέρνει να τη συλλάβουν. Αυτό δημιουργεί μεγάλη ρήξη με τον Κωνσταντίνο που της ζητά να διακόψει μαζί του κάθε επικοινωνία. Το ίδιο ζητά κι ο Παύλος απ’ την Αλίκη, όταν η γυναίκα του φοβάται πως η προσπάθειά τους να τα ξαναβρούν απειλείται απ’ τη σχέση του με την Αλίκη. Η Λήδα ανησυχεί για την ασφάλειά της.

Ο άνθρωπος που την παρακολουθεί αφήνει πίσω του ένα στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει την αστυνομία να τον εντοπίσει. Η Ελένη βρίσκεται σε δίλημμα, αφού ο Αντρέας θεωρείται ύποπτος από την Αστυνομία. H Αθηνά, μετά τον άδικο εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο, αγωνιά για την τύχη του μωρού της. Τώρα ο Στέφανος την απειλεί ανοιχτά και είναι πιο κοντά από ποτέ στο στόχο του να κλέψει το παιδί… Δείτε περισσότερα Spoiler