Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ο Παράδεισος των κυριών: Ποιος εισβάλλει κρυφά  τη νύχτα στο σπίτι των Μπουραντάδων;

Στο 80ο επεισόδιο της σειράς “Ο Παράδεισος των κυρίων”, που θα προβληθεί τη Παρασκευή  17 Φεβρουαρίου, θα δούμε πως η Λιζέτα αισθάνεται πως οι πιέσεις που ασκεί στον Ντίνο αποδίδουν καρπούς και τον παγιδεύει σε μια περίπλοκη κατάσταση που δε μπορεί να διαχειριστεί με ευκολία.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Ντίνος αποφασίζει να ψάξει την αλήθεια για το αν η Ειρηνούλα είναι δικό του παιδί με έναν τρόπο που αιφνιδιάζει για τα καλά τη Λιζέτα. Η Μιράντα επιτίθεται με σκληρά λόγια στην Αμαλία και η Ντέπυ διεκδικεί μια θέση στη ζωή του Χριστόφορου.

Το σχέδιο της Βικτώριας για τον Θανάση ξεκινά να υλοποιείται, όμως τα εμπόδια που προκύπτουν αναγκάζουν τους εμπλεκόμενους να λάβουν επικίνδυνες πρωτοβουλίες. Η ηρεμία και η ασφάλεια της Ματούλας δοκιμάζονται για ακόμη μία φορά εξ αιτίας του Θανάση, ενώ ο Σωτήρης βρίσκεται πάλι στο κέντρο των εξελίξεων. Η Λιζέτα αισθάνεται πως οι πιέσεις που ασκεί στον Ντίνο αποδίδουν καρπούς και τον παγιδεύει σε μια περίπλοκη κατάσταση που δε μπορεί να διαχειριστεί με ευκολία. Το ενδεχόμενο να πάει ο Ντίνος στην Αμερική τι αντίκτυπο θα έχει στη σχέση του με τη Μιράντα; Ποιος εισβάλλει κρυφά  τη νύχτα στο σπίτι των Μπουραντάδων; Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.