Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΣΑΣΜΟΣ [Sneak Preview]: Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα ταράξει την Καλλιόπη

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, θα δούμε πως ο Πέτρος ετοιμάζει τους αρραβώνες του με τη Σεμίνα, χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν την ευτυχία τους. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως ο Αστέρης με την Αργυρώ προσπαθούν να αποδράσουν απ’ όλους και απ’ όλα και φεύγουν για να απολαύσουν ξέγνοιαστοι την εκδρομή τους. Μόνο που δεν υποψιάζονται ότι κάποιος πολύ γνωστός τους βρίσκεται στο ίδιο μέρος με αυτούς… 

Ο Μανόλης βυθίζεται στον τρόμο, αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του, ενώ η Αργυρώ με τον Αστέρη ζουν τον έρωτά τους, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι το μυστικό τους είναι πια γνωστό στον πιο ακατάλληλο άνθρωπο. Θα αποκαλυφθεί η σχέση τους στο χωριό; Ο Πέτρος ετοιμάζει τους αρραβώνες του με τη Σεμίνα, χωρίς να γνωρίζει ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι να καταστρέψουν την ευτυχία τους.

Η Σεμίνα θα έρθει τετ α τετ με το παρελθόν της με τον πλέον οδυνηρό τρόπο, λαμβάνοντας μια πρόταση που θα τη σοκάρει. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα ταράξει την Καλλιόπη, που συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αναπροσαρμόσει τα σχέδιά της. Ο Άγγελος καταλαβαίνει ότι η σχέση του με τη Στέλλα δεν είναι ρόδινη, και αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον άνθρωπο που θεωρεί εμπόδιο. Η σύγκρουση μοιάζει αναπόφευκτη, και οι συνέπειες, απρόβλεπτες… Δείτε περισσότερες εξελίξεις για τον Σασμό.

Δείτε το sneak preview εδώ:

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00