Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Αυτή η νύχτα μένει»: Η Διαμάντω και ο Διαγόρας έχουν κοινό παρελθόν(τρέιλερ)

Στο επόμενο επεισόδιο, το 48ο, της σειράς “Αυτή η νύχτα μένει” που θα προβληθεί την Τετάρτη 8/3, θα δούμε πως η Νίτσα περνά την τελευταία της νύχτα στο Αγρίνιο με τον Γιώργη….

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Γιώργης συγκλονίζεται από την αποκάλυψη για τη Μαρίνα και για πρώτη φορά αρχίζει να αμφισβητεί τα δεδομένα, ενώ η προσπάθεια του με τη Νίτσα παίρνει καινούργια διάσταση. Η Ζέτα ξεκινά δειλά την αναζήτηση της νέας σελίδας στη ζωή της ενώ ο Σταύρος παίρνει και αυτός τις αποφάσεις του.

Το παρελθόν Διαγόρα και Διαμάντως αρχίζει να έρχεται στο φως την ίδια στιγμή που η ζωή στο «Όνειρο» διαταράσσεται, νέες συμμαχίες σχηματίζονται και κανείς δε γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Η επίθεση του Σταματιάδη στο Στέλιο φέρνει τον τελευταίο σε θέση άμυνας. Η Ζέτα αντικρίζει έκπληκτη τη μητέρα της με τα νέα που της φέρνει να μην είναι καθόλου ευχάριστα, ενώ η Νίτσα περνά την τελευταία της νύχτα στο Αγρίνιο προσφέροντας ένα απρόσμενο δώρο αποχαιρετισμού στο Γιώργη. Ενώ η προεκλογική περίοδος ξεκινά το χτύπημα που δέχεται ο Χρήστος από τη Φωτεινή είναι αναπάντεχο και ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στο Ντανίλο το συνταρακτικό συμπέρασμα του. Δείτε όλα τα επεισόδια στο athina24.gr.  

https://www.youtube.com/watch?v=a6RVhFxnbyU&ab_channel=MakisMusictube

«Αυτή η νύχτα μένει», εκτάκτως Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40.