Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ Επεισόδια: Η Σουρεγιά απογοητεύεται όταν μαθαίνει πως ο Κερέμ θα βγει με την Παρλά

Ραγδαίες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά ΕΛΙΦ. Αναλυτικά θα δούμε πως ο Κερέμ προσπαθεί να διαλέξει τι να φορέσει στο πάρτι και ζητάει τη βοήθεια της Σουρεγιά.

Τρίτη 6/4 – Επεισόδιο 814. Η Χουμεϊρά ετοιμάζει πρωινό για τον άντρα της αλλά ο Ταρίκ της λέει πως πρέπει να φύγει αμέσως για τη δουλειά. Η Χουμεϊρά απογοητεύεται.  Ο Ταρίκ καλεί τη Ράνα αλλά εκείνη δεν απαντάει και αυτό δεν του αρέσει καθόλου. Τον εκνευρίζει ο τρόπος που φέρεται η Ράνα όταν είναι λυπημένη αλλά αυτή τη φορά θεωρεί πως το έχει παρακάνει.  Ο Σαφάκ προτείνει στη Ζουλιντέ να τη βοηθήσει να βρει νέο σπίτι και εκείνη δέχεται. Η Παρλά καλεί τον Κερέμ σε ένα ετήσιο πάρτι αποφοίτων και προσπαθεί να τον πείσει να παρευρεθεί. Μετά από την επιμονή και της Χουμεϊρά, ο Κερέμ δέχεται την πρόταση.  Η Σουρεγιά ετοιμάζει μοσχάρι και ζυμαρικά αλλά και την αγαπημένη σούπα του Κερέμ γιατί θέλει να του κάνει έκπληξη στο δείπνο, χωρίς να γνωρίζει τα δικά του σχέδια.

Ο Σαφάκ βοηθάει τη Ζουλιντέ να βρει σπίτι στη γειτονιά γιατί δεν αντέχει στην ιδέα  πως θα μετακομίσει μακριά.  Ο Ταρίκ συνεχίζει να καλεί τη Ράνα και εκείνη επιμένει να μην απαντάει.  Η Ράνα καλεί τη Χουμεϊρά σπίτι της. Η Παρλά ετοιμάζεται για το πάρτι και στέλνει φωτογραφίες της στον Κερέμ με τα σύνολα, που δοκιμάζει. Κάθε λεπτό, που περνάει ο Κερέμ μετανιώνει για την απόφασή του να πάει στο πάρτι με την Παρλά. Δεν του αρέσουν τα κορίτσια σαν την Παρλά αλλά είναι παλιά φίλη και δεν θέλει να είναι αγενής.  Η Ράνα και η Χουμεϊρά μιλάνε για σχέσεις και η Χουμεϊρά της λέει πως ξέρει να ελέγχει τη σχέση με τον άντρα της, γι΄αυτό και είναι ακόμα μαζί.  Η Ράνα στην πραγματικότητα θέλει να βάλει τα γέλια με τη δήλωση της Χουμεϊρά αλλά υποκρίνεται πως τη θαυμάζει. Κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις, η Ράνα παίρνει τις πληροφορίες που ήθελε και μαθαίνει πως η Ματσιντέ ήταν στο νοσοκομείο και πως ο Ταρίκ είχε χτυπήσει το πόδι του…

Τετάρτη 7/4 – Επεισόδιο 815. Η Ματσιντέ είναι πολύ καλύτερα. Η Ράνα προτείνει στη Χουμεϊρά να βγουν μια μέρα ζευγάρια με τους αγαπημένους τους.  Η Χουμεϊρά ξετρελαίνεται με την ιδέα. Η Σουρεγιά προετοιμάζει το δείπνο για την οικογένεια και ειδικά για τον Κερέμ. Ο Κερέμ όμως ανακοινώνει πως δεν θα μείνει για το δείπνο και η Σουρεγιά απογοητεύεται όταν μαθαίνει πως θα βγει με την Παρλά.  Ο Σαφάκ βοηθάει τη Ζουλιντέ να βρει σπίτι και εκείνη νιώθει πολύ όμορφα κοντά του. Η Σουρεγιά είναι λυπημένη και η Ελίφ δεν καταλαβαίνει τι την ενοχλεί αλλά προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση.  Ο Κερέμ προσπαθεί να διαλέξει τι να φορέσει στο πάρτι και ζητάει τη βοήθεια της Σουρεγιά.

Η Σουρεγιά νιώθει απαίσια επειδή ο άντρας που αγαπάει θα βγει ραντεβού με μια άλλη. Ανακουφίζεται όμως όταν μαθαίνει ότι πρόκειται για ένα πάρτι παλιών συμφοιτητών και όχι για μια ρομαντική συνάντηση.  Ο Κερέμ της λέει πως στην πραγματικότητα δεν θέλει να πάει στο πάρτι αλλά επέμενε η Παρλά και στη συνέχεια καλεί και τη Σουρεγιά στο πάρτι.  Η Χουμεϊρά στέλνει μήνυμα στον Ταρίκ σχετικά με την πρόταση της Ράνα να βγουν ως ζευγάρια και εκείνος τρελαίνεται. Καλεί αμέσως τη Ράνα αλλά εκείνη δεν απαντάει. Η Χουμεϊρά καλεί τον Ταρίκ και τελικά δέχεται να βγουν ραντεβού με τη Ράνα και τον αγαπημένο της, αποφασισμένος να παίξει το παιχνίδι της ερωμένης του…