Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

911: Συναρπαστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια

«9-1-1»: Μία συναρπαστική σειρά γεμάτη δράση και ένταση καθημερινά στις 00.00, σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση από τον ΣΚΑΪ

Το «9-1-1» παρακολουθεί το υπεράνθρωπο έργο των ανθρώπων που καλούμε στις πιο τρομακτικές, τραγικές και σοκαριστικές στιγμές της ζωής μας: των πυροσβεστών, των αστυνομικών, των πρώτων ανταποκριτών κάθε είδους. Αυτών που έχουν καθήκον να μας σώσουν από τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η σειρά είναι δημιουργία του διδύμου των επιτυχιών Ράιαν Μέρφι και Μπράντλεϊ Μπιούκερ, που μας έχει χαρίσει κάποιες από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων δεκαετιών, όπως το Glee, το American Horror Story, το Nip/Tuck και το American Crime Story.

Πρωταγωνιστούν: Άντζελα Μπάσετ (Αθηνά Γκραντ), Πίτερ Κράουζε (Μπόμπι Νας), Όλιβερ Σταρκ (Έβαν Μπάκλεϊ), Αίσα Χιντς (Ενριέτα Γουίλσον), Κένεθ Τσόι (Χάουι Χαν), Κόνι Μπρίτον (Άμπι Κλαρκ), κ.ά.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια:

Επεισόδιο 9 – 2ος κύκλος – Hen Begins – 17/8

Σ’ αυτό το επεισόδιο, η Ενριέτα αναπολεί το παρελθόν της. Προσπαθεί να θυμηθεί κάθε λεπτομέρεια, από την πρώτη φορά που γνώρισε τον Τσίμνεϊ και την Αθηνά.

Επεισόδιο 10 – 2ος κύκλος – Merry Ex-Mas – 18/8

Άλλη μια εορταστική περίοδος στην πόλη σημαίνει πολλά και ιδιαίτερα περιστατικά έκτακτης ανάγκης. Πανικός σε ένα κατάστημα παιχνιδιών, μια φάρσα που πήγε εντελώς στραβά, αλλά και μια μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο γειτονικά σπίτια.

Επεισόδιο 11 – 2ος κύκλος – New Beginnings – 19/8

Ο Μπόμπι γνωρίζει για πρώτη φορά τους γονείς της Αθηνάς, ενώ η Μάντι προσπαθεί να βάλει οριστικό τέλος στον γάμο της. Εν τω μεταξύ, η ομάδα άμεσης επέμβασης καλείται σε ένα τροχαίο, το οποίο έχει όμως μια ιδιαιτερότητα: πρόκειται για ένα ειδικό βυτιοφόρο, το οποίο κουβαλά έναν ζωντανό καρχαρία!

Επεισόδιο 12 – 2ος κύκλος – Chimney Begins – 20/8

Σ’ αυτό το επεισόδιο, ο Τσίμνεϊ κάνει ένα ταξίδι πίσω στις αναμνήσεις του. Θυμάται τις πρώτες μέρες του στον Πυροσβεστικό Σταθμό 118 και αναπολεί όλες εκείνες τις στιγμές που τον έκαναν τον επαγγελματία που είναι σήμερα.

Επεισόδιο 13 – 2ος κύκλος – Fight or Flight – 21/8

Σ’ αυτό το επεισόδιο, η άμεση ανάγκη γίνεται πιο προσωπική υπόθεση. Όλες οι υπηρεσίες θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εντοπίσουν τη Μάντι, η οποία αγνοείται.