Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Η γη της ελιάς»: Η Ιουλία συζητά με τον Γιώργη για το μέλλον του γάμου τους.

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί τη Πέμπτη 6/10, θα δούμε πως ο Λυκούργος και η Αθηνά περνούν ώρες αγωνίας, καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει.

Η ζήλεια της Αντιγόνης ως προς τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει αποκτήσει με την Αγγελική, προβληματίζει και στεναχωρεί τον Ισίδωρο. Η Ιουλία συζητά με τον Γιώργη για το μέλλον του γάμου τους. Παράλληλα, η Μυρτάλη εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα πως είδε τον Κουράκο να μιλά με την Ευτυχία. Η Αλκμήνη επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι και ανακαλύπτει κάτι για τη Ράινα που την ξαφνιάζει. Ο Λυκούργος και η Αθηνά περνούν ώρες αγωνίας, καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει. Οι αγορεύσεις του Εισαγγελέα και της Πολιτικής Αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται. Ο Κουράκος διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να
ξαναμιλήσουν.

Η Άννα σκέφτεται να προχωρήσει σε συγκατοίκηση με τον Λεωνίδα, αλλά ο Αποστόλης αρνείται να δεχτεί τον Λεωνίδα στο σπίτι τους. Η φίλη της Στέλλας, η Κατερίνα, εμφανίζεται στη Μάνη, αλλά τα νέα που μοιράζεται με τη Χάιδω δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Ο Μάνος ανακοινώνει στη Μαργαρίτα πως θέλει να την προσλάβει και παλι στον ελαιώνα, δίνοντάς της έτσι μια οικονομική ανάσα. Η Αλκμήνη βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη. Η Εύα αναλαμβάνει μια νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η δίκη αρχίζει ξανά και η Αθηνά απολογείται μπροστά σε δικαστές και ενόρκους, προσπαθώντας να αποδείξει την αθωότητά της. Η Ιουλία κάνει ιππασία και ο Στάθης την παρατηρεί από απόσταση, αναπολώντας το παρελθόν τους.