Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος είναι έτοιμος να «παραδοθεί» στην αστυνόμο

Στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τετάρτη 5/10 , θα δούμε πως η Λουκία έχει, επιτέλους, το πολύτιμο αβγό στα χέρια της…

Ο Εγκέφαλος σώζει την κατάσταση, λίγο πριν μπαγλαρώσει ο Κανέλλος τον Πετράν για ληστεία, με τις εντολές της… Κατερίνας, και ο Παναγής είναι έξαλλος με τη γιατρέσσα μας, που υποψιάζεται μέχρι και τη σκιά της. Η Λουκία έχει, επιτέλους, το πολύτιμο αβγό στα χέρια της και οι υποψήφιοι… ληστές κάνουν ουρά έξω από το Τμήμα, μπας και καταφέρουν να της το κλέψουν.

Ο Ηλίας ζει ένα δράμα, αφού είχε τον θησαυρό τόσο καιρό κάτω από τη μύτη του και δεν πήρε χαμπάρι, ενώ ο Κανέλλος είναι έτοιμος να «παραδοθεί» στην αστυνόμο «άνευ ορίων, άνευ όρων». Ο παπάς με την Τούλα προσπαθούν να μάθουν γιατί η Βαλέρια δεν ξεκολλάει με τίποτα από τον Πλάτανο και τι στο καλό είναι το Love Potion No 9, που πουλάει και πλουτίζει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Χαραλάμπης νιώθει περήφανος στην τοποθεσία Πλάτανος για τις ηθικές αξίες του γιου του, οι υπόλοιποι Πλατανιώτες, πάλι, νιώθουν εξαιρετικά θυμωμένοι, και επιστρατεύουν τη Χρύσα, σε μια ύστατη προσπάθεια να πείσουν τον Κανέλλο να μην παραδώσει το αβγό στις αρχές, αλλά να το αξιοποιήσει για το καλό του χωριού.