Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ: Ο Μαχίρ κάνει μία συμφωνία με τη μητέρα του

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς ,το 1122ο, που θα προβληθεί την Πέμπτη 18/8, θα δούμε πως η Κιγιμέτ έχει ένα σχέδιο, για τη Μελέκ, καθώς λαμβάνει ένα μήνυμα από τη Φιντάν.

H Κιγιμέτ προσπαθεί να επηρεάσει τον Μαχίρ ώστε να μην καταλήξει στη φυλακή και λέει ότι δεν θα κάνει τίποτα πια στη Mελέκ. Όμως δεν είναι ειλικρινής. Στην αρχή, ο Mαχίρ δεν δείχνει να επηρεάζεται, αλλά η Κιγιμέτ αρχίζει να κλαίει και ο Mαχίρ δέχεται την προσφορά της και της λέει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην πάει φυλακή αλλά με υπό τον όρο να επιστρέψει στην πόλη της μέχρι να βγει η Μελέκ από τη φυλακή γιατί θέλει να την αποτρέψει από το να της κάνει κακό. Η Κιγιμέτ δέχεται την πρόταση του Μαχίρ απρόθυμα. Ωστόσο, έχει ένα σχέδιο καθώς λαμβάνει ένα μήνυμα από τη Φιντάν.

Η Ελίφ θέλει να επισκεφθεί στη φυλακή τη μητέρα της αλλά κανείς δεν την πηγαίνει και είναι πολύ λυπημένη. Ο Κερέμ νιώθει αβοήθητος και απελπισμένος εξαιτίας της παρεξήγησης του με την Ασλί. Μιλάει σχετικά στη Χουμεϊρά και εκείνη του λέει ότι ο λόγος , που συμβαίνουν όλα αυτά είναι μόνο η αγάπη. Τον παρηγορεί και τον προτρέπει να πάει να βρει την Ασλί και να την παρακαλέσει να τον συγχωρήσει. Η Ασλί είναι θυμωμένη με τον Κερέμ. Τελικά, ο Κερέμ πηγαίνει στην Ασλί και της λέει ότι λυπάται πολύ, αλλά εκείνη ενεργεί πολύ αμυντικά..

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως στο κελί της φυλακής όλες οι κρατούμενες είναι χαρούμενες και γεμάτες καλή ενέργεια. Από τότε που έφυγε η Φιντάν η ζωή τους είναι πιο ήρεμη. Όλες νιώθουν έτσι και επαινούν τη Μελέκ, εκτός από τη Νεσρίν. Η Γκαρίς και η Τσιτσέκ κάνουν μια λίστα για το μοίρασμα των εργασιών και η Μελέκ δείχνει για άλλη μια φορά την ανωτερότητά της, κάνοντας τη Νεσρίν να νιώθει αμηχανία. Δείτε Online τα επεισόδια.