Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

NCIS – 9ος κύκλος – Tι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Ο 9ος κύκλος του «NCIS» στο OPEN – Δευτέρα – Παρασκευή στις 23:00

Η ΟΜΑΔΑ

Ο Ειδικός Πράκτορας Τζέθρο Γκιμπς – λιγομίλητος, πολυμήχανος και πάντα αποτελεσματικός – ηγείται της πιο ελίτ ομάδας ερευνών NCIS, μιας ομάδας όπου το κάθε μέλος είναι ένα αναντικατάστατο κομμάτι στη διαλεύκανση των πιο σκοτεινών υποθέσεων.

Η ομάδα του Γκιμπς αποτελείται από τον Ειδικό Πράκτορα Άντονι Ντινότζο, έναν πρώην ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών με χαρακτηριστικό ένστικτο και χιούμορ, την ευφυή αλλά και ιδιόρρυθμη εγκληματολόγο Άμπι Σκιούτο, τον Ειδικό Πράκτορα Τίμοθι Μακγκί μεγαλοφυία στα κομπιούτερς και το διαδίκτυο, τη ριψοκίνδυνη Ζίνα Ντείβιντ πρώην πράκτορα της Μοσάντ και τον Ντόναλντ Μάλαρντ έναν ιατρικό σύμβουλο που τα ξέρει όλα γιατί τα έχει δει όλα.

Ο 9ος ΚΥΚΛΟΣ

Στον 9ο κύκλο, η ομάδα θα βουτήξει σε επικίνδυνα νερά. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με παραβιάσεις σε στρατιωτικά απόρρητα και πρωτόκολλα ασφαλείας, με μια μυστική ομάδα σούπερ-ηρώων, με αποτρόπαια εγκλήματα και συμβόλαια θανάτου, με διεθνή κυκλώματα απαγωγών και με αμέτρητους προσωπικούς κινδύνους που ξεπερνούν τα όρια της αντοχής.

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του 9ου κύκλου

Επεισόδιο 1-2

Ο Τόνι σε μια αποστολή παθαίνει αμνησία αφού δέχεται πυροβολισμούς και στα πράγματα του βρίσκεται το ματωμένο σήμα ενός άλλου πράκτορα του NCIS. Ο Γκίμπς και μια ψυχίατρος προσπαθούν να τον βοηθήσουν να ξαναβρεί την μνήμη του.

Ένας στρατιώτης που επιστρέφει από το Αφγανιστάν σε ένα πάρτυ έκπληξη, καταρρέει μέσα στο σπίτι του και πεθαίνει. Η ομάδα αρχίζει να ερευνά.

Επεισόδιο 3-4

Ένας Έφεδρος Υπολοχαγός του Ναυτικού πυροβολείται στο κεφάλι σε ένα πάρκο. Το θύμα πάνω του είχε μια κάρτα του ΜακΓκί και η ομάδα ανακαλύπτει ότι με κάποιο τρόπο στην υπόθεση αναμιγνύεται η γιαγιά του.

Στην Ουάσινγκτον, ένα βαν πέφτει πάνω σε έναν πεζό ο οποίος αποκαλύπτεται ότι είναι ένας γνωστός εκτελεστής του οποίου ο τελευταίος στόχος είναι ένας Πλωτάρχης του Ναυτικού. Η ομάδα αναλαμβάνει να τον προστατέψει.

Επεισόδιο 5-6

Όταν μια ομάδα της ακτοφυλακής ανεβαίνει σε ένα φαινομενικά άδειο πλοίο με ξένη σημαία, ένας κελευστής δέχεται πυροβολισμούς και πεθαίνει. Η ομάδα του NCIS και το CGCIS αρχίζουν να ερευνούν μαζί.

Ένα φορτηγο χτυπάει κατα λάθος έναν Έφεδρο Κελευστή του Ναυτικού, αλλά η ομάδα ανακαλύπτει περίεργα στοιχεία που συνδέονται με το θάνατο του.

Επεισόδιο 7-8

Η πρώην γυναίκα του Γκίμπς και του Φορνέλ ζητάει την βοήθεια τους όταν ο νυν σύζυγος της εξαφανίζεται.

Ένα αεροσκάφος που μεταφέρει έξι σωρούς Αμερικάνων στρατιωτών από το Αφγανιστάν προσκρούει στο έδαφος. Πάνω στην έρευνα η ομάδα ανακαλύπτει ότι η μία σωρός δεν βρισκόταν μέσα στο φέρετρο και υποπτεύονται ότι μπορεί να είναι ακόμη ζωντανή.

Ετικέτες: