Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΣΑΣΜΟΣ [Sneak Preview]: Θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα του Αστέρη στον Σταύρο;

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, θα δούμε πως ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούριο μεγάλο τους μυστικό: Την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν, και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα…

Η Άσπα προτείνει στον Άγγελο να φύγουν από την άνω Ποριά και να μετακομίσουν στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης. Η Βασιλική στο σπίτι της, κοιτάει το νυφικό της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τρεις μέρες πριν από το γάμο τους, Βασιλική και Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους.

Όμως ο Μανόλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην τον καταδώσει απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα! Το τελευταίο χτύπημα του Κώστα πάνω στην Άσπα την οδηγεί στην αστυνομία… ενώ ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούριο μεγάλο τους μυστικό: Την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ.

Καθώς Μαθιός και Άγγελος πιάνονται στα χέρια στο καφενείο… η τύχη φέρνει τον Αστέρη και τον Σταύρο μαζί μια ανάσα μακριά από τη γυναίκα που σημάδεψε και τους δύο… Θα μάθει η Αργυρώ ότι ο μυστηριώδης φίλος του Σταύρου δεν είναι άλλος από τον Αστέρη; Δείτε περισσότερες εξελίξεις για τον Σασμό

Δείτε το sneak preview εδώ (1):

Δείτε το sneak preview εδώ (2):

Δείτε το sneak preview εδώ (3):