Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ Επεισόδια: Ο Ταρίκ στέκεται μπροστά στη Μελέκ!!!

Ραγδαίες και καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ. Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν που θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα και όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο στο www.athina24.gr θα δούμε τα εξής:

Τετάρτη 5/5 – Επεισόδιο 833

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά εργάζονται μαζί και τα πάνε πολύ καλά. Ο Ταρίκ ικετεύει τη Ράνα να τον συγχωρήσει. Εκείνη του λέει πως ο Τζεμ είναι το αγόρι της αλλά ο Ταρίκ δεν την πιστεύει και ξέρει πως το κάνει για τον θυμώσει. Η Ράνα του ζητάει να φύγει από το σπίτι της γιατί σε λίγο θα έρθει ο Τζεμ. Ο Ταρίκ όμως της λέει πως θα μείνει. Η Ράνα σκέφτεται πως πρέπει να πείσει τον Ταρίκ ότι ο Τζεμ είναι ο αγαπημένος της και του τηλεφωνεί να έρθει.  Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη αλλαγμένη, φορώντας γυαλιά και κρατώντας πολλά βιβλία. Θέλει να δείξει στον Κερέμ πως είναι μια ώριμη και σκεπτόμενη γυναίκα.  Ο Κερέμ και η Σουρεγιά ξαφνιάζονται από την εμφάνισή της. Ο νέος ρόλος όμως, που έχει υιοθετήσει η Παρλά, δεν της πηγαίνει και όταν προσπαθεί να μιλήσει σαν σοφή, φαίνεται ανόητη.  Ο Τζεμ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα ενώ είναι εκεί ο Ταρίκ. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-40

ELIF-43

ELIF-47

Ο Ταρίκ τους βλέπει να κρατιούνται από το χέρι και πείθεται πως είναι πραγματικά ζευγάρι. Βρίσκει μια δικαιολογία και φεύγει.  Στην έξοδο λέει στη Ράνα πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Η Μπιρτσέ παρουσιάζει τις ιδέες της για τη σειρά παιδικών παπουτσιών και ο Γιουνούς ενθουσιάζεται. Τη ρωτάει πως εμπνεύστηκε και η Μπιρτσέ του λέει μια ιστορία από το παρελθόν της, που τον επηρεάζει. Ο Γιουνούς, ο Κερέμ και ο Ταρίκ έχουν συνάντηση με τον Κουτσί, έναν σημαντικό επιχειρηματία, τον οποίο σύστησε στην εταιρία η Ράνα. Ο Κούτσι μαθαίνει ότι η Ράνα παραιτείται και δεν αισθάνεται άνετα με τα νέα. Δηλώνει πως θέλει να συνεργαστεί με τη Ράνα. Μετά τη συνάντηση, ο Κερέμ καλεί τη Ράνα και της ζητάει να επιστρέψει στην εταιρία. Η Ράνα δέχεται και θέλει να δείξει στον Ταρίκ πως δεν τον χρειάζεται…

Πέμπτη 6/5 – Επεισόδιο 834

Η Μπιρτσέ λέει στον Γιουνούς πως η Ράνα επέστρεψε στην εταιρία και πιστεύει πως η επιστροφή της έχει να κάνει με τη συνάντηση με τον Κούτσι. Ο Γιουνούς λέει στον Κερέμ πως δεν του αρέσει αυτή η γυναίκα και ο Κερέμ του λέει πως εκείνος της ζήτησε να επιστρέψει. Η Μελέκ θέλει να πάει μέχρι την αγορά αλλά η Ζουλιντέ της λέει πως ίσως είναι επικίνδυνο.  Η Μελέκ είναι ενήμερη για τους κινδύνους αλλά είναι λυπημένη γιατί νιώθει φυλακισμένη. Η Ζουλιντέ πηγαίνει τον Εμιρχάν στο σχολείο και κλειδώνει την πόρτα.  Η Σουρεγιά δουλεύει στην έπαυλη και η Ελίφ της πηγαίνει κουλουράκια. Βλέπει κάποιες φωτογραφίες από διαφημιστικά παιδιών και θυμάται όταν είχε βάλει το ωραίο της φόρεμα για τον γάμο της μητέρα της. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-31

ELIF-60

Ο Ταρίκ ενημερώνεται με ένα σημείωμα από τη Ράνα για την επιστροφή της στην εταιρία και εκπλήσσεται. Πηγαίνει στο γραφείο της και θέλει να μάθει γιατί γύρισε αλλά εκείνη δεν απαντάει στις ερωτήσεις του.  Ο Ταρίκ της λέει πως δεν θέλει να την ξαναδεί και της ζητάει να φύγει.  Η Ράνα του λέει πως υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει αλλά πριν προλάβει να δώσει εξηγήσεις, μπαίνει στο γραφείο ο Κερέμ.  Ο Κερέμ την καλωσορίζει ξανά στην εταιρία και ο Ταρίκ ξεσπάει στο γραφείο του. Η επιστροφή της Ράνα στην εταιρία είναι απόφαση του Κερέμ και αυτό τον εξοργίζει ακόμα περισσότερο γιατί θεωρεί πως ο νεαρός κάνει ό,τι θέλει.  Η Μελέκ πιστεύει πως χάνει το χρόνο της κλεισμένη στο σπίτι της Ζουλιντέ και πως πρέπει να αρχίσει να αναζητά ξανά την Ελίφ. Βρίσκει τα κλειδιά και ανοίγει την πόρτα για να φύγει. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-39

ELIF-55

Οι άντρες του Ταρίκ βρίσκονται έξω από το σπίτι που έμενα η Μελέκ ελπίζοντας να βρουν ένα στοιχείο για το που είναι τώρα. Η Μελέκ πηγαίνει στην παλιά της γειτονιά αναζητώντας την Ελίφ και βρίσκεται χωρίς να το ξέρει σε μεγάλο κίνδυνο.  Ένας από τους άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνει πως βρήκαν τη Μελέκ και εκείνος τους δίνει εντολή να μην τη χάσουν από τα μάτια τους. Ένας από τους άντρες του Ταρίκ μιλάει με τη Μελέκ ακι της λέει πως θα τη βοηθήσει να βρει την Ελίφ. Η Μελέκ χαίρεται όταν το ακούει.  Ο άντρας της λέει πως ξέρει έναν αστυνομικό που μπορεί να τη βοηθήσει. Οι ελπίδες της Μελέκ αναπτερώνονται αλλά λίγο αργότερα αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά και προσπαθεί να το σκάσει αλλά πέφτει πάνω στον Ταρίκ… Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-21

ELIF-26

Παρασκευή 7/5 – Επεισόδιο 835

Ο Ταρίκ στέκεται μπροστά στη Μελέκ, μια στιγμή που την περίμενε πολύ καιρό. Η Μελέκ δεν τον γνωρίζει και φοβάται. Η σκέψη της Ζουλιντέ είναι συνεχώς στη Μελέκ.  Ο Ταρίκ προσπαθεί να σωπάσει τη Μελέκ αλλά εκείνη καταφέρνει να του ξεφύγει.  Ο Ταρίκ και οι άντρες του δεν μπορούν να τη βρουν πουθενά. Ο Σαφάκ συναντάει τη Ζουλιντέ στο δρόμο και εκείνη του λέει πως ανησυχεί για τη Μελέκ και για αυτό πηγαίνει νωρίς σπίτι.  Ο Σαφάκ τη συνοδεύει και όταν βλέπουν τη Μελέκ έξω από το σπίτι καταλαβαίνουν πως κάτι έχει συμβεί.  Ο Σαφάκ ανησυχεί για τη Ζουλιντέ. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τη Μελέκ, θέλει ακόμα και να τη βοηθήσει αλλά πιστεύει πως η ύπαρξη της θέτει σε κίνδυνο τις ζωές της Ζουλιντέ και του Εμιρχάν. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-20

ELIF-26

ELIF-34

Στο σπίτι, ο Σαφάκ κρεμάει μια φωτογραφία της Ζουλιντέ και του Εμιρχάν στον τοίχο αλλά χτυπάει το δάχτυλο του. Η Ζουλιντέ φροντίζει την πληγή του και οι δυο τους έχουν μια έντονη στιγμή. Η Τουλάι έρχεται με τον Εμιρχάν και την Ιντζί και καταλαβαίνει αμέσως πως ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ έχουν βαθιά αισθήματα ο ένας για τον άλλο.  Δεν λέει τίποτα αλλά το βλέμμα της τα λέει όλα. Ο Ταρίκ επιστρέφει στο γραφείο του με άδεια χέρια. Κοιτάζει τη φωτογραφία της Μελέκ με τον Γιουσούφ και πλέον είναι σίγουρος πως η γυναίκα που είδε πριν είναι η Μελέκ. Η Ράνα και η Μπιρτσέ έρχονται στο γραφείο του για να τον ενημερώσουν για τη διαφημιστική στρατηγική της εταιρίας…