Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

«Μόλις Χθες» Επόμενα επεισόδια: Η Βαρβάρα μαθαίνει το μυστικό της Λουΐζας και πηγαίνει να το αποκαλύψει στον Μιχάλη

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Μόλις Χθες» θα δούμε πως μια κρίση άσθματος της Κατερίνας θα αναγκάσει τη Λουΐζα να αντιμετωπίσει τον Μιχάλη που έχει μάθει την αλήθεια και ψάχνει απαντήσεις, ενώ ο Σπύρος και η Νόρα θέλουν να τον κρατήσουν μακριά. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Μαρία, για μια ακόμη φορά, νιώθει ενοχές για τη σχέση της με τον Αντώνη και βρίσκεται σε δίλλημα, αλλά εκείνος την πείθει πως απλώς χρειάζεται να κάνει λίγη ακόμα υπομονή. 

Ο Μιχάλης πέφτει τυχαία πάνω στη Λουΐζα και την Κατερίνα. Όταν συνειδητοποιεί ότι η Λουΐζα έχει προχωρήσει κι έχει κάνει παιδί με τον Σπύρο, όπως εκείνος πιστεύει, πικραίνεται βαθιά. Η Λουΐζα αναστατώνεται κι εκείνη, καθώς φοβάται μήπως ο Μιχάλης μάθει την αλήθεια για την Κατερίνα και σπεύδει να μοιραστεί τις ανησυχίες της με τη Χριστίνα. Όμως η Βαρβάρα, που βρίσκεται κατά τύχη στο διπλανό δωμάτιο, ακούει το μυστικό της Λουΐζας και πηγαίνει στο νοσοκομείο να βρει τον Μιχάλη για να του αποκαλύψει την αλήθεια. Τη στιγμή που ετοιμάζεται να προβεί στην τρομερή αυτή αποκάλυψη, διακόπτεται από μια σοβαρή επιπλοκή που συμβαίνει στον διασωληνωμένο Αχιλλέα και αναστατώνει τους πάντες. Η απροσδόκητη επίσκεψη του Μιχάλη στο σπίτι της Βαρβάρας, έχει ως κατάληξη μία τρομερή αποκάλυψη…

Μια κρίση άσθματος της Κατερίνας θα αναγκάσει τη Λουΐζα να αντιμετωπίσει τον Μιχάλη που έχει μάθει την αλήθεια και ψάχνει απαντήσεις, ενώ ο Σπύρος και η Νόρα θέλουν να τον κρατήσουν μακριά. Η Μαρία, πριν προλάβει να χαρεί για τον Αχιλλέα που φαίνεται να είναι καλά, θα μάθει κι εκείνη ότι η Κατερίνα είναι εγγονή της. Η Δάφνη συνεχίζει να ταλαιπωρεί την οικογένειά της αφού αρνείται να αποδεχθεί την εξαφάνιση της Σοφίας, και θα στραφεί για άλλη μια φορά στον Ιάσονα.

Ετικέτες: