Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Φτερωτός θεός: Συναρπάζουν οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Φτερωτός θεός θα δούμε πως οι γονείς της Λεϊλά θα αναγκάσουν τον Εμρέ να δώσει εξηγήσεις για την ύποπτη συμπεριφορά του.

Όμως τελικά οι προθέσεις του θα αποδειχθούν τόσο αγνές όσο και η αγάπη του για την κόρη τους, κι έτσι η κυρία Μεβκιμπέ μετανιώνει για την καχυποψία της. Η Σανέμ παίρνει και πάλι τον ρόλο του μοντέλου για μια φωτογράφιση, μπροστά από τον φακό της κάμερας του Τζαν. Όμως και μόνο η παρουσία του την αποσυντονίζει τόσο πολύ που δεν μπορεί να το αντέξει. Εν τω μεταξύ, ο Τζαν στήνει την παγίδα που θα τον βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητά του και τον πραγματικό χαρακτήρα του Γιήτ.

Η κυρία Χιουμά κάνει τη δική της αιφνιδιαστική επίσκεψη στο κτήμα της Σανέμ αλλά διαλέγει τη χειρότερη δυνατή στιγμή: θα πέσει πάνω στο ρομαντικό δείπνο του κυρίου Αζίζ με τη Μιχριμπάν και θα χάσει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια της. Ο Γιήτ πέφτει στην παγίδα του Τζαν και αντιδρά με πανικό και απερισκεψία. Τώρα ο Τζαν είναι πια εντελώς σίγουρος για την ενοχή του Γιήτ και μένει μόνο να το αποδείξει και στους υπόλοιπους. Επιπλέον, με το θάρρος και τη γενναιότητά του αποδεικνύει πως δεν έπαψε ποτέ να αγαπάει τη Σανέμ. Το θέμα είναι πώς θα μπορέσει να την κάνει να συνειδητοποιήσει πως κι εκείνη νιώθει το ίδιο γι’ αυτόν.

Ο Γιήτ βρίσκεται σε πανικό γιατί πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν τα πάντα. Έτσι, ζητά και πάλι τη βοήθεια της κυρίας Χιουμά για να κρύψουν όλα τα τεκμήρια της ενοχής του. Ο Τζαν συνεχίζει να του στήνει παγίδες και όλα δείχνουν πως η δικαίωσή του δεν αργεί πολύ. Εν τω μεταξύ, η Σανέμ επιτέλους ξαναβρίσκει την έμπνευσή της. Αρχίζει και πάλι να γράφει μετά από τόσο καιρό και η συνεργασία της με τον Τζαν ξαναγίνεται αρμονική. Οι γονείς της Λεϊλά αισθάνονται ακόμη άσχημα για την έλλειψη εμπιστοσύνης που έδειξαν στον Εμρέ και αποφασίζουν να κάνουν κάτι για να εξιλεωθούν. Η πρωτοβουλία τους όμως θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθώς το μεγάλο μυστικό του Εμρέ και της Λεϊλά κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Ο Εμρέ αναγκάζεται να αποκαλύψει στους γονείς της Λεϊλά ότι δεν έχει δουλέψει εδώ και πολύ καιρό. Εκείνοι τον εκπλήσσουν με την αντίδρασή τους, δείχνοντάς του την αγάπη και την κατανόηση που στερήθηκε από τη δική του μητέρα. Εν τω μεταξύ, ο Τζαν και η Σανέμ, ο Τζέι Τζέι, η Ντερέν και οι υπόλοιποι ψάχνουν για τον γιο μια γειτόνισσας ο οποίος χάθηκε στο δάσος. Η επαφή του Τζαν και της Σανέμ με τη φύση, μακριά από τους πάντες και τα πάντα, θα κάνει και πάλι το θαύμα της και θα τους βοηθήσει να έρθουν πιο κοντά. Ακόμα και η Ντερέν αρχίζει να νιώθει κάτι πρωτόγνωρο για έναν άντρα που δεν θα παραδεχόταν ποτέ ότι είναι ο τύπος της.

Ο κύριος Νιχάτ κάνει μια πρόταση στον Εμρέ: μέχρι να βρει καλύτερη δουλειά, να τον βοηθήσει στο παντοπωλείο της οικογένειας. Προς μεγάλη έκπληξη της Λεϊλά, ο Εμρέ δέχεται με χαρά. Ο Τζαν και η Σανέμ αναγκάζονται να περάσουν τη νύχτα μαζί στο δάσος. Η Σανέμ δεν ξέρει ακόμα αν μπορεί να του εμπιστευτεί και πάλι την καρδιά της, όμως ο Τζαν θα κάνει ό,τι μπορεί για να της αποδείξει ότι ποτέ δεν ήθελε να την πληγώσει. Εν τω μεταξύ, η κυρία Χιουμά αρχίζει να ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Γιήτ, ώστε να μην αποκαλυφθεί το ένοχο μυστικό του.