Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΉΛΙΟΣ επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος απειλεί ευθέως τον Δημήτρη

Στα επόμενα επεισόδια του Ήλιου θα δούμε πως η ξαφνική εξαφάνιση του Άρη αναστατώνει όλη την οικογένεια. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως ο Πέρης στήνει παγίδα θανάτου στον Στέφανο. Ο Ιάσωνας μαθαίνει από την Ελπίδα πως αυτή είναι η βιολογική του μητέρα…

Ο Στέφανος αρχίζει να υποψιάζεται πως ο Δημήτρης ξέρει την αληθινή του ταυτότητα και τους σκοπούς του. Δεν νιώθει πια ότι κρατάει το παιχνίδι στα χέρια του και πρέπει να οργανώσει τη φυγή του. Η Αθηνά, απ’ την άλλη, δεν υποψιάζεται τίποτε απ’ όσα συμβαίνουν και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ απ’ την απόπειρα εναντίον της και να χαρεί την εγκυμοσύνη της.

Η ξαφνική εξαφάνιση του Άρη αναστατώνει όλη την οικογένεια. Φοβούνται πως ο Στέφανος κρύβεται πίσω απ’ αυτήν και δεν θα αργήσουν να επιβεβαιωθούν οι φόβοι τους. Η Λήδα αποχαιρετά με πόνο τον Χάρη, αφού δεν κατάφερε να τον πείσει να δεχτεί να κάνει την θεραπεία.

Η τύχη, όμως, θα παίξει κι εδώ το δικό της παιχνίδι την τελευταία στιγμή. Ο Στέφανος, αποφασισμένος να δραπετεύσει, απειλεί ευθέως τον Δημήτρη με τη ζωή όχι μόνο του Άρη αλλά και του Ιάσωνα. Δείτε περισσότερα Spoiler