Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η Γη της Ελιάς Επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική αφήνει σημείωμα πως φεύγει από το σπίτι

Στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς, θα δούμε πως η Ιουλία αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει και να μείνει μόνη της. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως ο Κωνσταντίνος αποκαλύπτει στον Ισίδωρο το μεγάλο μυστικό της Αθηνάς και τον προτρέπει να το χρησιμοποιήσει, προκειμένου να την εξαναγκάσει να του πουλήσει το μερίδιό της στην επιχείρηση.

Ο Στάθης προσπαθεί να συγκεντρωθεί στην οικογένειά του και να ξεχάσει την Ιουλία, αλλά η ζήλια τον κατατρώει. Η Ιουλία, από την άλλη, αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει και να μείνει μόνη της. Η Μυρτάλη ενημερώνει τη Βασιλική ότι η Αρετή υποψιάζεται την εγκυμοσύνη της κι έτσι η Βασιλική οργανώνει εσπευσμένα τη φυγή της. Το ίδιο βράδυ, αφήνει σημείωμα πως φεύγει από το σπίτι. Αλλάζει κινητό, ενημερώνει την Άννα και ξεκινά τη νέα της ζωή στην Αθήνα.

Ο Στάθης και η Αρετή δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το ξαναέσκασε η κόρη τους και υποψιάζονται πως έχει κάποιο δεσμό. Ο Γρηγόρης (Άνθος Αντωνίου), ο μηχανικός που αναλαμβάνει να αποκαταστήσει τη βλάβη στο ελαιοτριβείο, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ευτυχία, γεγονός που ενοχλεί  τον Αποστόλη. Διαβάστε περισσότερα για τη Γη της Ελιάς.