Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ: Η Μελέκ κόβει τα σχοινιά και επιχειρεί να τηλεφωνήσει στην Ασλί

Στα επόμενα επεισόδια της ΕΛΙΦ, θα δούμε πως η Αλέβ εκνευρίζει τον Τουφάν όταν του δίνει συμβουλές σχετικά με τον Εμιρχάν. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως ο Ακίν φροντίζει την Μπιρτσέ, η οποία ξαφνιάζεται από την ευγένεια του. Το επόμενο πρωί η Φιλίζ τους βρίσκει κλειδωμένους στο γραφείο του φωτοτυπικού και σκέφτεται πως κάτι ερωτικό υπάρχει ανάμεσά τους.

Στην αποθήκη, ο Ντογκάν απειλεί τη Μελέκ και της βάζει ένα μαχαίρι στο λαιμό. Όταν ο Ντογκάν φεύγει, η Μελέκ καταφέρνει να λυθεί και κρατάει στα χέρια της το τηλέφωνο του Ρεσίτ. Τηλεφωνεί στο σπίτι της αλλά ο Ρέσιτ μπαίνει στην αποθήκη και τη βλέπει. Τη δένει ξανά στην καρέκλα. Όταν ο Ρεσίτ κοιμάται, η Μελέκ κόβει τα σχοινιά με ένα μικρό σουγιά. Ο Ρεσίτ ξυπνάει από τη φωνή του Ντογκάν. Όταν βγαίνει από την αποθήκη ο Ρεσί, η Μελέκ επιχειρεί να τηλεφωνήσει στην Ασλί.

Ο Μαχίρ είναι με την Ασλί και ζητάει από τη Μελέκ να του περιγράψει το μέρος, που την κρατάνε. Η Ελίφ αγωνιά για τη μητέρα της και ο Μαχίρ της υπόσχεται να βρει τη Μελέκ. Η Ζουλιντέ ετοιμάζει μια τούρτα για τα γενέθλια του Εμιρχάν. Ο μικρός τη βλέπει αλλά δεν δίνει καμία σημασία ενώ επιμένει να μην θέλει να πάει στο σχολείο. Η Αλέβ εκνευρίζει τον Τουφάν όταν του δίνει συμβουλές σχετικά με τον Εμιρχάν… Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την Ελίφ