Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γλυκάνισος: Ένας αναπάντεχος επισκέπτης θα αλλάξει τα πλάνα όλων

Στα επόμενα επεισόδια του Γλυκάνισου, θα δούμε πως ο Έκτορας ανακοινώνει στην οικογένειά του την απόφασή του να παντρευτεί την Ανθή. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε πως στο εργοστάσιο Δεμίρη, ο Έκτορας, πιεσμένος από τον πατέρα του, ζητά από την Ανθή να ξαναπιάσουν τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν ενώ ο Πωλ προσφέρεται να βγάλει διαβατήρια στον Καρίμ, τη Ραζάν και τη Φατιμέ, προκειμένου να φύγουν από το νησί.

Η Ραζάν μετά το φιλί με τον Στρατή, βρίσκεται σε πανικό. Ο Στρατής της ανακοινώνει ότι ετοιμάζει την ταβέρνα γι’ αυτήν ενώ ο Έκτορας ανακοινώνει στην οικογένειά του την απόφασή του να παντρευτεί την Ανθή. Η Ραζάν λέει στη γιαγιά της και στον Καρίμ, ότι ο Στρατής της ανοίγει ταβέρνα και ότι θέλει να μείνουν στη Μυτιλήνη.

Έπειτα από αυτό, ο Καρίμ πάει να βρει τον Στρατή, για να του μιλήσει σχετικά με την ταβέρνα της Ραζάν. Παράλληλα, ο Μπίλι πιέζει τον Πωλ να πάει να βρει τον Καρίμ, να του πει ότι ο Στρατής θέλει να του «φάει» τη γυναίκα. Ένας αναπάντεχος επισκέπτης όμως, θα αλλάξει τα πλάνα όλων. Μάθετε τα πάντα για τη σειρά εδώ!

Ετικέτες: