Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ELIF: Συναρπαστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Στα επόμενα επεισόδια της Elif θα δούμε πως ο Γιουσούφ και ο Σελίμ θα γυρίσουν σπίτι. Η αστυνομία περιμένει έξω από το σπίτι της Σουλέ. Η Σουλέ θα πάει στο πατρικό της, που είναι σε άλλη πόλη και η Λεϊλά θα επικοινωνήσει μαζί της.

Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι πως ο Ερκούτ θα πουλήσει την εταιρία οπότε θα μείνει χωρίς δουλειά.  Ο Ουμίτ οδηγείται στη φυλακή καθώς η κατάθεση της Ελίφ τον εμπλέκει στην υπόθεση απαγωγής της.  Παθαίνει νευρικό κλονισμό μετά και από τα νέα για τον θάνατο της Αρζού και θυμάται τις ωραίες στιγμές, που έζησαν μαζί.  Η Ζεϊνέπ υπενθυμίζει στον Σελίμ πως πρέπει να πληρώσουν έναν λογαριασμό και η Σιταρέ το ακούει και νιώθει άσχημα.  Ο Τζεβαχίρ έχει μάθει για το ατύχημα της Αρζού και λέει στον Γιουσούφ ότι θέλει να πάρει στη δουλειά ξανά τη Μελέκ. Η Σιταρέ πληρώνει τον λογαριασμό και όταν ο Σελίμ το μαθαίνει νιώθει άσχημα. Η Σιταρέ του λέει πως αφού μένει μαζί τους θέλει και αυτή να συνεισφέρει στα έξοδα του σπιτιού.  Ο Ορχάν, ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ, μαθαίνει πως ο φίλος του υποθήκευσε το μαγαζί του για να πάρει δάνειο στην τράπεζα.

Ο Τζεβαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ και αφού στην αρχή μιλάει άσχημα για την Αρζού, στη συνέχεια της προτείνει δουλειά. Καθώς μιλάνε, έρχεται η Σιταρέ και ο Τζεβαχίρ γοητεύεται από την κοπέλα. Η Μελέκ αρνείται την προσφορά του για δουλειά. Ο Τζεβαχίρ δεν επιμένει καθώς θέλει να ακολουθήσει τη Σιταρέ. Καταλαβαίνει πως η κοπέλα ψάχνει για δουλειά.  Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ κάνουν ψώνια για το σπίτι και η Ζεϊνέπ επιμένει να πάρει ένα δώρο για τη Σιταρέ. Ο Τζεβαχίρ πλησιάζει τη Σιταρέ και της προσφέρει δουλειά αλλά εκείνη αρνείται.  Η Ελίφ ακούει τον Γιουσούφ να μιλάει με την τράπεζα. Ο Σελίμ πηγαίνει να βοηθήσει έναν συνάδελφο, τον Ισμαήλ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιους πελάτες του. Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα μιας γυναίκας, κοντά στον τόπο του ατυχήματος της Αρζού…

Οι επιβάτες και ο Σελίμ τσακώνονται. Ο ένας από αυτούς σπάει το παράθυρο του ταξί και φεύγει. Ο Ουμίτ καλείται να αναγνωρίσει το πτώμα της γυναίκας, που βρέθηκε. Το πτώμα είναι καμένο και ο Ουμίτ επιβεβαιώνει πως είναι η Αρζού από τα προσωπικά της αντικείμενα, που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο.  Είναι συντετριμμένος από τον χαμό της Αρζού και αναπολεί το παρελθόν. Θεωρεί ότι η Μελέκ και η οικογένεια Εμίρογλου ευθύνονται για αυτή την εξέλιξη. Θέλει να πάρει εκδίκηση και να τους κάνει να πληρώσουν. Η Ελίφ ρωτάει τη μητέρα της τι σημαίνει η λέξη «υποθήκη» και της λέει πως άκουσε τον Γιουσούφ να τη λέει. Η Μελέκ συνειδητοποιεί τη θυσία, που έκανε ο Γιουσούφ για να συγκεντρώσει τα χρήματα για τα λύτρα της Ελίφ. Όταν τον ρωτάει σχετικά ο Γιουσούφ το παραδέχεται και η Μελέκ ανησυχεί μήπως χάσει το βιβλιοπωλείο.

Ο Σελίμ πηγαίνει το ταξί στον ιδιοκτήτη του και εκείνος τα βάζει μαζί του για τη ζημιά. Ο Σελίμ του λέει πως όταν βλέπει αδικία δεν μπορεί να αδιαφορήσει, υπόσχεται να πληρώσει τη ζημιά και παραιτείται.  Επιστρέφει σπίτι και ενημερώνει την οικογένεια. Ξαφνικά εισβάλει στο σπίτι ο Ουμίτ και τους απειλεί. Πιστεύει ότι η Μελέκ ευθύνεται, που η Αρζού έχασε το παιδί τους. Προσπαθεί να της επιτεθεί αλλά ο Σελίμ και ο Γιουσούφ τον απομακρύνουν.  Ο Γιουσούφ του δίνει κάποιες εξηγήσεις για τη μέρα που πέθανε η Αρζού και καταφέρνει να τον ηρεμήσει. Ο Ουμίτ φεύγει με νέα ερωτήματα να τον βασανίζουν. Η Μελέκ φοβάται πως τώρα που πέθανε η Αρζού, ο Ουμίτ θα συνεχίσει να τους βασανίζει.  Ο Γιουσούφ πιστεύει ότι δεν θα συμβεί αυτό γιατί η Αρζού είχε έναν διαφορετικό χαρακτήρα και ο Ουμίτ είναι πιο λογικός. Ο Τζεβαχίρ στέλνει δύο από τις εργάτριες να επισκεφθούν τη Μελέκ και να την πείσουν να επιστρέψει στη δουλειά.