Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σώτος και ο Ηλίας κάνουν κάστινγκ για καμαριέρα

Στο επόμενο επεισόδιο, το 111ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Δευτέρα 13/2, θα δούμε πως η Τούλα και η Αγγέλα έχουν σχέδιο για να ξεμπροστιάσουν τη Μαριλού.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αγγέλα έχει μια ιδέα και προτείνει στον Πετράν να συνεργαστεί με τον Σίμο, ενώ η Κατερίνα, πάνω στην απελπισία της, πιάνει δουλειά ως η νέα μανικιουρίστ του Πλατάνου.

Η Καλλιόπη και ο Θύμιος είναι έξαλλοι ο ένας με τον άλλο, ενώ ο Σίμος είναι έξαλλος με τον Πετράν, που ανακατεύεται παντού και θέλει να βοηθήσει τον Παναγή και την Κατερίνα. Η Μαριλού ετοιμάζεται να φύγει από το χωριό, την ώρα που η Τούλα υποπτεύεται ότι κάτι κρύβει και θέλει να το ανακαλύψει. Ο Σώτος και ο Ηλίας, πάλι, «ανακαλύπτουν» ότι το πανδοχείο έχει ανάγκη από καμαριέρα και κάνουν κάστινγκ για να βρούνε την κατάλληλη.

Ο παπάς προσπαθεί να πείσει τη Βαλέρια να ζητήσει συγγνώμη απ’ όσους αδίκησε, αλλά η μαφιόζα μας μόνο που το ακούει βγάζει… φλύκταινες. Κι ενώ η Σύλβια και η Μάρμω έχουν σχέδιο για να ξεφορτωθούν την αγαπημένη του Νώντα, η Τούλα και η Αγγέλα έχουν σχέδιο για να ξεμπροστιάσουν τη Μαριλού. Ποια σχέδια θα πετύχουν και ποια θα πάνε άκλαφτα; Με ποιον τρόπο κατάφερε ο Θοδωρής να ξεπληρώσει ολόκληρη την υποθήκη του σπιτιού; Δείτε περισσότερα spoilers στο athina24.gr.