Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

“Άσε μας ρε μαμά” Επόμενα επεισόδια: Ο Θωμάς πέφτει θύμα επίθεσης

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άσε μας ρε μαμά”, θα δούμε πως ο Άρης πείθει τη Σοφία ότι πρέπει να πει την αλήθεια της στα socialmedia. Θα δικαιωθεί; Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στα προηγούμενα επεισόδια είχαμε δει πως ο Μάθιου μαθαίνει σοκαρισμένος τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους από το κέντρο γονιμότητας και τα αλλοιώνει έτσι ώστε να μη δείχνει αποκλειστικά υπεύθυνος. Η Έλλη ετοιμάζεται για το γάμο της με το Δημήτρη και η Ρωξάνη θα πρέπει να ρίξει τα μούτρα της και να ζητήσει μια χάρη από τον Θωμά.

Ο Θωμάς, μετά από μία ακόμα αντιπαράθεση με το Ζαχαρία, καταφέρνει να κάνει την ανάληψη του ποσού που ζήτησε σαν δάνειο η Ρωξάνη. Ο Άρης πείθει τη Σοφία ότι πρέπει να πει την αλήθεια της στα socialmedia. Θα δικαιωθεί; Οι ετοιμασίες για το γάμο της Έλλης και του Δημήτρη προχωράνε όμως οι αμφιβολίες δεν αφήνουν την Έλλη να χαρεί. Η Τζοβάνα είναι ιδιαίτερα αγχωμένη με την προετοιμασία για το γύρισμα ενώ όλοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις ανησυχίες της. Θα είναι τελικά μια μεγάλη επιτυχία ή ένα μεγάλο φιάσκο; Ο Θωμάς συναντιέται με τη Ρωξάνη προκειμένου να της δώσει τα χρήματα. Καθώς όμως απομακρύνεται από το σημείο συνάντησης θα πέσει θύμα επίθεσης και ο Δημήτρης θα σταθεί ηρωικά δίπλα της για να τη σώσει.