Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΛΙΦ: Η Χουμεϊρά προσπαθεί να πείσει την Ελίφ να της μιλήσει για όλα

Στα επόμενα επεισόδια της ΕΛΙΦ, θα δούμε πως η Φιντάν θέλει να διώξει από τον θάλαμο την Γκαρίς και καταστρώνει ένα σχέδιο με τον φρουρό. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε δει πως η Ασλι και ο Κερέμ διαφωνούν για το θέμα της Μελέκ και για όσα της καταλογίζουν πως έχει κάνει. Η Ασλί δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα λέει ο Κερέμ εναντίον της Μελέκ…

Η Χουμεϊρά προσπαθεί να πείσει την Ελίφ να της μιλήσει για όλα και προσπαθεί να μάθει τι ή ποιον φοβάται. Η Ελίφ της λέει πως ο Ταρίκ την έφερε στην έπαυλη αλλά δεν της λέει πως φοβάται την Κιγιμέτ γιατί την απειλεί.

Η Χουμεϊρά αποφασίζει να μιλήσει με τον Ταρίκ για να αποκαλύψει τον λόγο, που τον έκανε να φέρει την Ελίφ στην έπαυλη. Ο Λεβέντ δεν θέλει η Χουμεϊρά να δει τον Ταρίκ αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να το κάνει. Η Φιντάν θέλει να διώξει από τον θάλαμο την Γκαρίς και καταστρώνει ένα σχέδιο με τον φρουρό. Προκαλούν την Γκαρίς και δημιουργείται επεισόδιο. Οι φρουροί απομακρύνουν από τον θάλαμο την Γκαρίς.

Η Φιντάν απειλεί τη Μελέκ και την Τσιτσέκ. Η Μελέκ μαθαίνει για ποιο λόγο βρίσκεται η Τσιτσέκ στη φυλακή και νιώθει μεγάλη θλίψη. Ο Μαχίρ πηγαίνει στη δικηγόρο της Μελέκ για να μιλήσουν αλλά όταν εκείνη κάνει ερωτήσεις σχετικά με την Κιγιμέτ, ο Μαχίρ νιώθει άβολα και έρχεται σε δύσκολη θέση… Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για την Ελίφ