Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα μείνουν για άλλη μια βραδιά κάτω από την ίδια στέγη

Στο 56ο επεισόδιο της σειράς “ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ”, που θα προβληθεί την Πέμπτη 2/2, θα δούμε πως η Θάλεια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη σχέση του Βίκου με τον Θέμη…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ηγουμένη συνεχίζει να ανησυχεί για την Κασσιανή, η οποία, ενώ δέχεται αυστηρό επιτίμιο από τον Μητροπολίτη, δεν σταματά τις δολοπλοκίες της και προσπαθεί να εμπλέξει, για ακόμα μία φορά, τον Σαράντο.

Η άφιξη του Πέτρου στη Γερακιανή αναστατώνει την Ελισάβετ. Ο Θέμης μαθαίνει από ένα πρόσωπο-κλειδί, πληροφορίες για έναν δικό του άνθρωπο, υπεράνω υποψίας. Η Θάλεια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη σχέση του Βίκου με τον Θέμη και συλλέγει πληροφορίες. Η Αλεξία και ο Βίκος έχουν άλλη μια συνάντηση, την ώρα που ο Παναγιώτης ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου. Η Πολυξένη ξεκαθαρίζει στην Όλγα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Γερακιανή και ότι ο Λευτέρης είναι πλέον παρελθόν. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα μείνουν για άλλη μια βραδιά κάτω από την ίδια στέγη. Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, στο athina24.gr.    

Ετικέτες: