Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τον Παναγή και την Κατερίνα

Στο επόμενο επεισόδιο, το 110ο, της σειράς “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” που θα προβληθεί την Παρασκευή 10/2, θα δούμε πως ο Σώτος και ο Ηλίας «διαγωνίζονται» για το ποιος θα γίνει διευθυντής στο πανδοχείο….

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Αγγέλα αποτρέπει τον Ηλία απ’ το να καταγγείλει τα δύο αδέρφια και αποφασίζει να τον βάλει διευθυντή στο πανδοχείο, μόνο που η Σύλβια έχει άλλη άποψη και είναι αποφασισμένη ότι «δημοκρατικά» θα περάσει το δικό της.

Η Σύλβια το φυσάει και δεν κρυώνει αυτό που έχει συμβεί με τον παπά, την ώρα που ο Θοδωρής δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα ότι ο Βάρσος τούς την έστησε με την υποθήκη του σπιτιού. Η Αγγέλα έχει μια ιδέα και προτείνει στον Πετράν να συνεργαστεί με τον Σίμο, ενώ η Κατερίνα, πάνω στην απελπισία της, πιάνει δουλειά ως η νέα μανικιουρίστ του Πλατάνου. Ο Σώτος και ο Ηλίας «διαγωνίζονται» για το ποιος θα γίνει διευθυντής στο πανδοχείο, την ώρα που η Μάρμω μαθαίνει πως ο εγγονός της επέστρεψε και δηλώνει «σε σχέση» με τη μαφιόζα.

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τον Παναγή και την Κατερίνα, ενώ μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Καλλιόπη, που γίνεται μαλλιά κουβάρια με τον Θύμιο. Τελικά, θα σωθεί το σπίτι του Βαγγέλα ή θα αναγκαστεί η Φιλιώ να ρίξει τα μούτρα της και να παρακαλέσει τον Ηλία να τους βοηθήσει.Δείτε περισσότερα spoilers στο athina24.gr.